Pogledaj cijelu verziju : ima kogod da se dopisuje iz bosne
slušam cajke da nema cajki nebi bilo ničeg
bosno behar probeharao jajce,zenica,doboj
cmokic za Belmu iz Doboja
ok onda odakle si đe živiš
zivim u HR,al imama super lijepa iskustva sa bosankama
ja ti se zovem selima a ti
daj mi broj moba da te zvrcnem
na popravku mi je ja ču ti napisat kad ga vrate jel ok
ovde ču ti napisat jes bio u doboju
nisam,al idem u desetom mjesecu
ako se ti hočeš javit javise ako ne niko ti nebrani
poslala si puno poruka pa ces se imat a kim dopisivat
zašto kako misliš poslala
pa kaj ti to trba na toliko mjesta
pa ima te po cijelom forumu
pa neznam javjaljumise neznam ja sam se puno ljudi dopisivala hočeš moj br moremo ostat kolege ako želiš kad mi vrate mobitel
oli me ima na puno mjesta ili
kad mi vrate onaj mob jer mi je u njemu bosanska kartica a ja imam običnu hrvatsku karticu a sa nje nem slat poruke nemoj se ljutit u nedilju mi vračaju pa ti dam jel ok
ok, pusa gdje najvise volis
ma nigdje,vidim da se dopisujes sa svim i svakim na nekoliko tema,netrebas pisat broj,cao
kako misliš tema šta ti vidiš da mi niko nepiše ili
ma daj na svakoj su temi,kao plava,zgodna,sex i koja jos
ne zato što sam bila stavila br i rekla sam jednom dečku da mi digne broj telefona jer me zezaju a i neki mi se javljaju na forum ja nepišem to sex niti ništa pišu mi neki na forumu a i neki što su me na telefon zvali i sad nez kako hočeš
plava jesam i napisala ali sex to ni moje govorim ti ja imam dečka meni netreba neg za zezanje vak
ma briga me šta ti misliš šta ne ja ono sex nisam sto posto ima puno plavuša
ev me u jajcu a hočemo na kafu
šta si takva mala javise aj ak moram po stobom na kafu jel ok
hahahaha aj čao :smile16: samo moj
ti si žensko ×××× se čao znam
pa da neg bi trebala bit muško
ma ništa jeli dogovoreno za kafu
je dogovoreno čao čujemo se
pusa i tebi velikaaaaaaaaa
ej disi ljube šta se radi :smile16: ja evo došla a ti drži se
evo me nešto radim vidimo se na kafi pusa :smile20:
ja sam ŠIPTARKA.... :smile07: :smile07: :smile07:
ko to piše u moje ime ××××tese ja nisam šiptarka
znam da je to napiso neko umisto tebe ti si lipa i zgodna koje to napiso umisto tebe neka zabije nos u guzicu
ti si mi ko fol zgodna....e kako ja nevolim umisljene cure!!!!!!!TU MI GLUMIS BOSANKU,A BAS SI SIPTARKA S KOSOVA!!!........a ludooooo
hahahaahah hodi u jajce pa vidi gdje živim jesi ajoj
odlično jesi vidi ove beštije piše umisto mene da sam šiptarka
ma ja znam da nisi
Jesi se posexala ovih dana?
bila sam se odavno sexsala a sad mi se neda
imas koju frendicu iz bosne za dopisivanje
da imam ja sam ti iz jajca znas dije to a
to je tvoj broj,daj mi od frendice iz bosne
nedam dok je nepitam jer če me samlit ako ti dam pitam je pa ti dam jel ok
pa nece znat da si ti dala
nem veze to mi je naj bolja kolegica
što simi se javi kad se ljutiš na mene
vidim ja po tvom pisanju nađi si sebi neku muslimanku kako si reko
ne ljutim,zasto bi se ljutio
moja kolegica ti nije muslimanka
tako mislila da se ljutiš
jese ti želiš dopisivat ili ne
nemoraš ak nečeš niko ti nebrani jel tako
znam kosi sad sam se sitila išo si me provjeravat
oprosti to me jedan tip tako zove pa ništa
ok pobrkala nešt a ti šta ima kod tebe
nista posebno,mislim na tebe
ok a šta ima kod tebe šta slušaš koju muziku ;)
pitam te lipo a ti to je tvoja stvar šta pa onda nisi mi se triba javit bože pomozi imam se ja skim dopisivati
koji ti je bog pitala sam onu za broj rekla je ni slučaju šta ču ja pitala me koliko ti go imaš ja neznam eto
ma nema veze,netrba mi broj
ok. di ti je ona belma što si reko da je voliš
OK KAKO GOD HOČEŠ MENE NEMOŽEŠ PROVOCIRAT NIKAKO TI SI MI SE JAVI PAZI NISAM JESI VIDI DA SAM SE DOPISIVALA SA BOSANCOM JEDNIM TI SI MI SE ONDA JAVI NEŽELIM SE NA TAKAV NAĆIN DOPISIVAT STOBOM JA SA ONIM BOSANCOM BILA NA KAVI JA SE TOM SVIĐAM A STOBOM SE NE ŽELIM DOPISIVAT NA TAKAV NACIN
I TEBI POZDRAV ZAUVIJEK ČAO
EJ ZGODNA KOJI JE OVO KRETEN A TAKO JE MENI JEDAN BI PISO I VIŠE NISAM HTILA ODGOVARAT PA JE PREKINI I ON PISAT TAKO TI UČINI ILI NOVU TEMU NAPIŠI PA TI SE JAVIM ČAO ZGODNA
ovoj zgodnoj si uništi cilu temu jadniče ej zgodna učini novu temu pa ti se javim
znam ja da je ona super,i vise od toga
zgodna,ova je u pravu,oprosti mi
ja sam rekla za tebe veki ti si obična ×××××× a ova zgodna če učinit novu temu i njoj ču se javit ne tebi kretenu jedan
neznam sta mi je danas,nemoj se ljutit,evo mozete nastavit vas dvije necu vam smetat
ljutim se ja natebe možda si nadrogiran ja se stakvima nedružim
ma nisam,samo nek zgodna oprosti,bas mi je drago da si me upozorila
MA ŠTA NEMOJ TAKO KAKAV SI BIJA PREMA MENI RECI SAD JEL TI VIDIŠ DA SI MI UNIŠTI CILU TEMU DA MORAM UČINIT NOVU
SAD MI OPRASTAŠ ZAPAMTI ZAVO NEĆU TI OPROSTIT I DA SI NAJ BOLJI NA SVITU TAKO MI NIKAD NI JEDAN DEČKO NI PISO KO ŠTO TI PIŠEŠ :smile09:
ŠTA SAM TI JA REKLA DA SE MIČEŠ kretena
Ok,nastavite vas dvije,pusica za vas
aj reci koji ti je bog učinila sam novu temu a i ovo je isto moja tema haha ali upropaštena zbog tebe
necu sigurno,jer sam za tebe i nju kreten
nebi bio da mi nisi tako piso jel ok daješ mi bez veze puse jel tako i da misliš naa mene JEJE MALO SUTRA
SUPER TI SE SVAĐAT SAMNOM JEL TAKO E JESI
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KOJI SI ZAMANTAOS TO BI SE TI SEXSAO ZNAM JA TEBE NAVO STO POSTO NEČEŠ ODGOVORITI
HAHAHA ČEKAJ MORAM IČ NA WC JAVIT ČU SE KASNIJE PRIŠA MI JE HAHA
evo pustila vodu haha disi sta a
šiptarka i bosanka
08-06-2008, 18:41
o vrag ti odnija prišu...šta lažeš da si iz bosne kad svi znaju da ti je mater s kosova..jojojojojojojoj...jes luda majke ti...a dobro,šta ima veze..tako sam i ja lagala dečku da imam dvadeset a ja imam šesnaest...nije ni primjetio...ajde bona skužit će te jednog dana samo se ti zajebavaj,pa ćeš vidit svog belaja...mater će te morat lovit po kosovu..i moja kolegica ti poručuje ona šiptarka da te vrag izeja šta se tako igraš sa s život.nemoj tako bona...ajde ljubin te,srićo...i samo da znaš,znam ko si ti,pa zato to pišem,imaš trinaest godina..nemoj tako devojko,prestar je on za tebe...chao........muuuuuuu.hahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaah ;) ;) ;) ;)
×××××čo jedna ja imam 17ipo god ajde mala hodi leč
pa da koja je to ×××××ca!
ma pustimo nju,kak ti izgledas
ja se dižem s foruma meni netreba ovo a vi ste tak neodgojene koda ste cigani eto tako neda mi se pisat više i prepirat s poput ovih cigana tu na forum i vi mene nepoznate nikad me nečete ni znat dabog da crknete
neču se vračat ja imam dečka šta če mi forum neču se prepirat s balavicama
mala kome ti to govoris pa tek ti je 13
ja imam 17ipo ma bog kurvo
tip jedan
09-06-2008, 17:22
ljudi halo kako se to ponašate prema ovoj ja poznam tu malu ona neživi u bosni ali je rođena tamo ona živi u korčuli a rođena u bosni eto ita mala ima dečka i ima 17god a ti mala još joj nešto napiši isčupačuti kosu
još zgodnija
09-06-2008, 19:08
hahahahahahha....ajde bona,sad smo te otkrile...pusa ;)
daj mala ohladi pun te je forum,nezajebavaj tu
jeli ti krivo nema mene preko cilog foruma ;)
naravno da te ima,ne nije mi krivo,al radis budalu od sebe
zašto a jese može to dignut išta
smiri se i razmisli o svom ponasanju
jel tako da je naj bolje da više nejidem na forum
konacno pametno razmisljas,pa premala si za takve nemoralne stvari koje pises
jesam popravila sam se haha ajoj ma nepišem vak više gluposti kako ti misliš hehe
ZGODNA NEMOJ DA TI JA DODEM TAMO I PREBIJEM TE MALA KLINKO ,DOBRO ZNAS KO SAM A JEDVA CEKAM DA TE KAZEM BURAZU!!!!!!!!E KAK CES MI NAJEBAT "SEDAMNAJSO GODISNJAKINJA"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! !!A STA CES DECA,NEMAJU PAMETNIJEG POSLA!
de oladi ja doma učim jer moram polagat ispite nepoznaš me nepoznaš
opet ludujes po cijelom forumu
ma ne daj te me više ostavite jer moram učit moram polagat ispite
HA MORA POLAGAT ISPITE ZA TO NAJPRIJE TREBAS ZAVRSIT OSNOVNU KRMACO!!!!I AK VEC "POLAZES "STA ONDA IDES NA FORUM???????AJD SE LE
JECI DJEVOJKO!!!! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile17: :smile17:
slušaj me ovo če mi pročitat roditelji šta pišeš pod drugo meni je ovo treča god idem za trgovca a pod treče iču na policiju i saznaču kosi ovo čemi mater sad pročitat šta pišeš
JOJ MENE
12-06-2008, 15:07
WAOOOOOOOOOOOOO
purgerica
06-10-2008, 15:24
kaje ljudi kaj se dešava?kakva vam je to spika?non stop se svađate....kaje ti mala svi znaju da imaš trinaest godina...ideš mamici pokazat šta ti ko piše....ko fol osamnaest godina mi ti imaš...uuuuu...daj se pokopaj................
Stvarno ste neki nekorektni prema ,zgodna,tako je lijepo pocela izrazati svoje osjecaje,uzivati sa vama a vi svi na nju - zasto tako grubo............sacekali bi da vam izrazi sve njene njeznosti i osjecanja.
Stvarno ste neki nekorektni prema ,zgodna,tako je lijepo pocela izrazati svoje osjecaje,uzivati sa vama a vi svi na nju - zasto tako grubo............sacekali bi da vam izrazi sve njene njeznosti i osjecanja. :smile15: :(
ola decko kako je vidi se da su ××××××
Postavite svoje slike :-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.