Pogledaj cijelu verziju : TKO SE S KIM ×××× U BANIČEVCU-TEXASU
Gledajte ljudi to nije vaša stvar!!!
Mi smo svi iz BANIČEVCA GRADA (TEXASA) svi LEGENDE!!!!!
pa normalno da jeste legende.
valentina prelec se troši sa dumičem ispod mosta.
S kim se troše novoselke???
Ko je tam i sposoban jebati... :smile10: :smile10: :smile10:
Valentina...
31-08-2007, 18:26
××××te dujmić ajde prestanite srat po meni i gledajte svoje živote!!!
NARAVNO DA SMO LEGENDE KAD SMO IZ BANIČEVCA!!!
POZZ DIKSI
Pozdrav i tebi.kak si?kaj ima u baničevcu?
Valentina...
31-08-2007, 18:31
Ma ništ baš smo drva vozili sad sam malo na internetu a onda pem gledat film i u krpe!!!Diksi daj se predstavi nisi mi ujna!!!
nećakinja
31-08-2007, 18:42
A-ha...kužim!!!Neki film koji će bit na teveu!!!
POZDRAV SVIMA!CURI IZ BANIČEVCA TEVEU SE PIŠE TV!!!JEL STE VI TAMO PISMENI???? :))
ZAjebani
01-09-2007, 20:45
Evo vam par snimki (osobno snimano)
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=65444
tam jebu sami sebe u supak
kju ko tebe ×××× u šupak??????????da ti to znaš
di se nalazi selendra banicevcu :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18:
vrbovčan
05-09-2007, 19:21
iza devet gora iza devet sela preko bara žaba je baničevac!!! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
gerjkeukfhwk
07-09-2007, 07:06
ja sem baničevec baničevec,domovine sin....
nalazi se gdje je bog reko lako noč
ssssuzana
12-09-2007, 11:12
suza petrak
tam su sve seljacine pogotovo one ženske fufe
pacijent
04-10-2007, 19:59
kaj ste vi malo ×××××vi,,,tamo nema poštene žabe za pojebat a kamoli nekog komada?????????tamo samo desanka šakserova operijera :smile18:
×××× MAJKU KAD ĆETE VI PRESTAT.
E TI POD ××××NIM NADIMKOM PACJENT OHLADI MALO-MAJKU TI ×××××!!!
u baničevcu(texasu)su same l*e*g*e*n*d*e!!!!!!!pozdrav dečkima!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) :)) :)) :)) :smile16: :smile16: :)) :smile16: :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
??????????????
12-10-2007, 12:55
A curama?
Ko ima problema s curama iz Baničevca? Cure su zakon,ako vama nisu dobre onda ste vi šupčine i luzeri !!!! Skrite se iza svoje debele guzice prije neko vam ju razbijem!!!!!!!
Ko ima problema s curama iz Baničevca? Cure su zakon,ako vama nisu dobre onda ste vi šupčine i luzeri !!!! Skrite se iza svoje debele guzice prije neko vam ju razbijem!!!!!!!
Pa neznam za sve,al meni je jedna zakon.Neznam ih sve.
sve cure iz Banicevca su super osim jedne osobe !! a ta osoba je VALENTINA PRELEC !!!!!! :smile16: :smile16:
nany a koja ti je zakon??
Jedna.Šalim se.Neznam ja baš cure iz baničevca.A zakaj vam nije valentina zakon?
pa daj ju pogledaj kak izgleda!!! :smile17: :))
Pa to kak izgleda nema veze s ponašanjem.Meni je je baš ok.
ja ju baš ne poznam dobro,al sam od puno ljudi čula da je baš ×××××!! :)
A ti si onda ×××××× kad slušaš priče drugih.Valentina je baš ok.
ajde klinko od××××,vi klinci dolazite na form i pišete:kaj mislite o 6.c,kaj mislite o 5.a,itd.A i ta valentina je možda 7 razred,ne znam koji klinci poput tebe takva ×××××× stavljaj na form!!!!bolje vam je da se primite knjige!!!!!!! :))
Valentina ide u 8 razred.Mama ti klinac.A kaj si ti nego neki klinac?
imam sigurno 5 god više nego ti,tak da klinko od××××!!!!! :))
e da i samo klinci spominju mame!!hehehehehe :)) :)) :)) :))
Od×××× ti.A kolko imaš?16?
naravno da ne!!!ej klinko daj se malo sredi,takva djeca poput tebe ne smiju psovati s 12 godina,baš si kulturna u p.m.!!!!! :smile17:
Ja nemam 12 godina.Ja ak hoću mogu s 8 prostačit,ništ mi nemreš.A kolko ti onda imaš?15?
×××××čo starija sam od tebe,kak ne kužiš,a da to vi klinci još ne možete skužit,al s vremenom ćete,imam 18 god.ak te to baš tak zanima! :)) a kolko ti djete imaš?13? :))
Nemam.U ostalom el te boli ××××× kolko ja imam godina?Hoću reći da mi ne vrijeđaš nećakinju ak ju nepoznaš.
kak smo bezobrazni,joj,joj,a vi djeca ne znate ni kaj to znači kaj psujete,ah kaj češ,ima nas svakakvih,neću se s klincima svađat,ajd bok!!!!!!P.S.nauči se pisat!!!!!!! :)) :)) :)) :)) :))
I ti također se nauči pisati.
ja za razliku od tebe znam pravilno napisat svaku riječ i rečenicu,a vi djeca čete još naučit!! :))
Da zato na početku rečenice pišeš malo slovo.
malo si pogledaj druge stranice pa mi onda reci ko piše ovdje na početku veliko slovo,e i ako nisi znala ne poznaš,ne znaš...se piše odvojeno!!!! :))
Super.A na početku rečenice veliko slovo.
to su ga tak dečki nazvali!!!
ma daj tam oženjeni jebu curice iz osnovnjaka... PEDOFILI... strava i užas... :smile17:
a jebu se,to je bitno!!! NIKOLINA I PETRA SU LEZBE I SESTRE,UŽAS...
Viktorija Rado-ševič se ševi sa svima!!!!!!!KKKKUUUURRRRVVVVOOOOO!!!!!!!!!!!! :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16:
brinetica
01-11-2007, 13:47
istina!
kaj se tam znaju jebati???
ma tam ima takvih ××××××....nemres rec da nema dobrih,al kolko ih je bez mozga...a mala rado-sevicka tam svima dala!
žak luđak
12-11-2007, 10:37
svi su tam pedofili... razmišljao sam o tome da ih prijavim na policiju pa nek si malo češu jajca... njima daju samo ××××× poput rado ševićke... tko bi drugi njihov zadah trpio?! fuj!!!!!!! idioti pijani.. možda kad se napiju jedni druge jebu... čist lako... :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.