Pogledaj cijelu verziju : LUDILO
ELICA SRCE ZAŠTO SI HTJELA POLUDITI!!!
pa zato jer si mi jako nedostajao...
a zašto smo mi u ovoj sobi?
pa zato jer si mi jako nedostajao...
a zašto smo mi u ovoj sobi?
PA TAM NEKO STALNO NEŠTO ×××× I PIŠE BEZVEZE A OVDJE NIKOG NEMA!FALIO PA ZA KAJ!TU IMA LJUDI KO U PRIČI!
pa za naše dubokoumne razgovore si mi falio...
pa za naše dubokoumne razgovore...
ej sorry kaj ti šaljem dvaput, očito sam poludila...kiss
TO DA,MADA IMAŠ TAKVIH KAJ TE BI ZASKOČILI NA SVAKOM ČOŠKU SAMO SE NAGUZI NEGDJE EVO NJIH NETREBAŠ IH NI ZVATI!!!!
OD ČEGA LUDIŠ?KAJ TI SEX FALI ILI GA IMAŠ VIŠKA!!!
imaš čast da sam otkriješ što mi je i čime je uzrokovano...
btw:macore moj kak je u lovu?hihihihi,
komedije, koja obavijest: citiram: evo macora.....hihihihih, da poludiš od smijeha, al si me nasmijao...MACORE
NIŠTA,SVE MACE POBJEGLE BOJE SE STARIJIH MAČORA VALJDA VIŠE VOLE MAČIČE!KAK ČU JA OTKRITI OD ČEGA LUDIŠ KAD TE NEZNAM!
u istoj smo situaciji...
pogađaj....
ZNAČI FALI TI?TJ.MENI NIJE NIKAD DOSTA!!!JOŠ KAD BI TI VOLJELA TAJNU VEZU MI SE NALAZIMO I TROŠIMO A NIKO NEZNA ZA TO OSIM NAS PA LUUUUDILOOO!!! :smile15:
primamljiva ponuda:), ali...
JOŠ DA ZNAM KAJ JE ALI,POČEO BI GA ZAGRIJAVATI ZA AKCIJU! :smile07:
×××׊ TI MENE MALO,KAM DA KRENEM KITA JE VEČ POLU KRUTA!
ne ××××× te malo, ali te bi jebala puno...:)macore
SAD BI TI GA DAO U USTA DA GA DUDAŠ DOK CJELI NEPOCRVENI!!!
AKO BI GA DOBRO OBRADILA DOBILA BI NEŠTO ZAUZVRAT PO ŽELJI!
zar sumnjaš u moje sposobnosti?
NISAM PROBAO PA NEZNAM!!!
macore, pa uživao mi ti u neznanju, možda u budućnosti nećeš biti tabula rasa, pa ćeš iskustvom stjeći znanje;)
IMAM NEŠTO ISKUSTVA ALI SAM MISLIO NA TEBE DA NEZNAM KAKO TO RADIŠ PA NEMOGU NI SUMNJATI!!!
znam kaj si mislio..
sad ću ja tebi opet pojasniti malo jasnije kaj sam ti maloprije odgovorila: sad možda jesi u neznanju, ali možda nekad u budućnosti više nećeš biti u neznanju, odnosno iskusiti ćeš moje znanje pa ćeš znati kakve su moje sposobnosti...kužiš sad, srčeko?
SPERMA MI JE U GLAVU UDARILA PA SAM MALO OPTEREČEN NEČIM DRUGIM STVARIMA,MALI MI JE TAK ZLOČEST DA NEMOGU SNJIM VLADATI A NEMAM GA KOME NA POSLU DAT SMIRITI!!!
sram ga bilo, tom tvom malom trebala bi mama da ga smiri....
JE DA GA PAZI I MAZI ALI VJEROVATNO BI JU POBLJUVO!!!
pa mami nebi smetalo, jer mame vole svoju djecu..:)
MAMA ALI ON SE VOLI U USTA POBLJUVATI,MAMA KAJ SAD!
ma nije bed, mama može sve podnijeti....
MAMA TI SI ZAKON,SIN TI BI SAD SISE LIZO I FRKO BRADAVICE!MAMA KOJU STVARNO VELIČINU IMAŠ?
sine,mame nikada ne lažu...
KAKO KOJE I TI MAMA I DALJE IMAŠ PETICU!
pa ipak sam ja super mama...
tako volim svoga sina da sam ga razmazila i previše, pa ispunjavam svaku njegovu želju....
zar ne zaslužujem peticu?
MAMA KAJ GA TI MULJAŠ TREBALO BI TE KAZNITI JEDNIM ŽESTOKIM ××××M!
ništa mama ne mulja, iako bi voljela primiti nagradu...
...ili kako ti kažeš, izdržala bih i kaznu...
ZNAČI SIN BI UŽIVAO U OBLINAMA JOŠ DA MAMA IMA I JAČU GUZU DA SE NEŽULJAM!!!
kod mame te nikad nebi moglo nažuljati, jer mama nije ona anoreksična teta s televizije, mama je jednostavno prosječna žena
TO MAMA KAD MOGU NA LJULJAČKU!!!
ako ćeš biti dobar mami, moći ćeš ići kad god budeš htio...
JA SAM ZLOČEST ALI BI IPAK NA MAMU SKAKO,MAMA JEL IMAŠ KAKVOG SUSJEDA KAJ TI SMIRI POTREBE TU I TAM KAD TI DOĐE!!!
sram te bilo, pa mame ne varaju tate sa susjedima, već samo sa nepoznatim poštarima...
ZNAČI PERO POŠTAR ILI MARIO POŠTAR! MAMA JEL SI IZ GRADECA ILI PAVLOVCA!!
sine previše pitanja na koja mama nezna odgovor...
i nije niti pero niti mario, i nije poštar, ja zamišljam da je poštar...
PA JEL SI IZ GRADECA ILI GRADEČKOG PAVLOVCA ILI NEKO SELO KRAJ GRADECA AJD DA ZNAM BAR SELO!
ako mi kažeš tko si ti ja ću reći sve kaj te zanima, inače...
NEMOGU TO PA NIJE ISTO REČI SELO I PREZIME!!!SAMO DA ZNAM DI SI!
a što ti misliš od kud sam ja?
probaj sine, ako ti neide zemljopis mama će ti pomoći
MAMA SAD ME OPET KARAŠ A NEDAŠ!
sine, umaraš mamu, mama će te ostaviti , a tko će te onda čuvati, pa probaj reći, mama je dobra neće te tući...
MAMA I DRAGO DJETE IDE,KAD SE NEBUDEŠ VIŠE SRAMILA JAVI MI NA SMS ILI KAD OPET RADIM SE NAĐEMO TU!!!
sine pa nemoj se ljutiti na mamu, mama je iz podjalesa
MAMA LJEPO MJESTO I UVJEK PUNO CURA,MAMA JEL IMAŠ KAKVO PREVOZNO SREDSTVO ILI BI SIN DOŠO KOD TEBE U NEKO SKLONIŠTE!
ako mi sin na neki način natukne kako se on zove?
SORY MAMA SAMO PREKO SMS ILI DA SE NAĐEMO BEZ OBAVEZA NA ŠKOLSKOM U REPINCU ILI ZNAŠ TI NEKO SKROVITIJE MJESTO!
slušaj sine sad pažljivo, jer se mama mora slušati!
posjeti liječnika neka ti prepiše recept, dobro ga prouči, i onda se javi mami, jer mama mora znati ime pod kojim se sin skriva...
pusa...
PA DAJ TE ŠIFRE NI POA,SOA,IDR NEBI SHVATILI!!!MAMA JEL SI U SVEMU TAK KOMPLICIRANA!!!BOLJI JE SMS!!!
SORY SHVATIO JA NAPOKON!!!
jel tvoje prezime ima veze s kakvim gradom, i zaboravila sam kaj si reko koliko imaš godina?
NE,OKO 25.A TVOJE PREZIME ILI IME!
preciziraj......................
oko? 20?21?22?23?24?25?26?27?28?29?
NEMOGU SVE A TI NIŠTA MAMA.KOLIKO GODINA IMAŠ TI!
jel mama premlada ako će za dva mjeseca biti njena godišnjica punoljetnosti? a sad ti sine reci mami koliko točno imaš godina?
TAKVE MI JE DOKTORICA PREPISALA NA RECEPTU PIŠE POD HITNO KONZUMIRATI!!!25 I MALO VIŠE!!!NESMIJEM SVE!!!ISKUSAN PAMETAN TAMAN ZA JEDNU AVANTURU ROĐEN!HA,MAMA!
hej, mama neće avanturu, ako nezna koliko ima sin godina?godine su bitne, jer ako sin nema odgovarajući broj godina ne bi mogao sudjelovati u avanturi....
NEZNAM KOJE SU TO,IMAM 26 I 2-3 MJ. EVO MAMA DEČKO I POL!!!MAMA BUDEŠ MI DALA DUDU!!!
MAMA DA SI TU ISKRE BI FRCALE KAJ BI SAD RADILA?
ČUJ MOŽES SI TI I SAMA UZETI MACO VIDIM DA SI OK!NEBI SE JA BUNIO!
ne, neću ja tak, ja zaslužim nagradu, i ti me onda nagradiš...čime?
JA BI LEGO,SKINULA BI GAČICE I ČUČNULA IZNAD MOJE GLAVE(GORNJE) I JA BI TI LIZO MAČKICU A TI BI MJEŠALA!!!
mislim da to nije cijela nagrad, samo mali dio, zar ne zaslužujem puno više?
ONDA SE TI SAGINJEŠ I VADIŠ PALOG BORCA IZ GAČA!I UDAHNJUJEŠ MU ŽIVOT!
a kak to radim, daj me nauči....
PA DUDANJE KIT U POZI 69 TI BI MOGO JEDINO POKAZATI U ŽIVO OVAK JE TEŠKO OBJASNITI ALI MISLIM DA SI TO VEĆ RADILA!!!
dobro, šuti, kvariš ugođaj, naravno da jesam, dalje....
MAZIMO SE UZAJAMNO TI GA DUDAŠ PA SPUŠTAŠ SE JEZIKOM DO MOJIH JAJA I LIŽEŠ JEDNO PO JEDNO PA IH USISAŠ U USTA JA UZ LIZANJE PICE TI MASIRAM ŠUPAK!!!...
ONDA TE OKREČEM I TI SE POLAKO SPUŠTAŠ NA NJEGA,PRVO LAGANO A ONDA SVE ŽEŠČE.JA TI VADIM SISU I LIŽE I GRICKAM BRADAVICE JEDNU PO JEDNU NA ŠTO TI SVE JAČE SE NABIJAŠ!!!
MJENJAMO POZU JA SE BACAM NA TEBE,DIŽEM TI NOGE NA RAMENA I GURAM TI KITU U MOKRU PICU A RUKAMA MASIRAM SISE I BRADAVICE,A TI RUKAMA ME LOVIŠ ZA GUZU I VUČEŠ NA SEBE!!!
OKREČEM TE POTRBUŠKE I ULAZIM ODOZADA RUKU ZAVLAČIM ISPOD TEBE I MASIRAM KLITORIS I GUZIM TE A TI STENJEŠ I VIČEŠ JOŠ....
uh, kako te volim...
ima još?
OKREČEM TE I UZIMAM ××××× U RUKU I ××××M PO SISAMA,ŠPRICAM SVUDA PRILAZIM TVOJIM USTIMA I DAJEM TI DA OČISTIŠ OSTATKE SPERME S KITE!!!
a kad sam ja svršila?ili još nisam?
TRLJALA SI SE RUKOM DOK SAM JA ŠPRICO I STRESO TE TALAS UZBUĐENJA!!!HEPY END!!!
kako lijepo...
jesi se napalio?
IZDRKO SAM GA KO LUD!!!A JEL SI TI MAZILA PICU??
a šta misliš?
ajme, LUDILO!
KAD SI SE ZADNJI PUT POJEBALA!
10 DANA.MACO IDEM MALO SE ODMORITI BOLE ME I RUKE I OČI I JAJA!!!
ok, ajd ja idem pajkit....
e samo ću ti reć da mi je baš ugodno se dopisivati s tobom, ne samo zbog seksneta, već, neznam...ima nešto u tebi...
pusa
TI MENA MAČKO NAPALIŠ STRAŠNO,NADAM SE DA JEDNOM MI BUDEŠ SE POIGRALA S MALIM MOŽE SAMO RUKOM!!!
kak ćeš god htjeti...kiss
ej, nadam se da nisi poludio od čekanja...zvao me...netko...
NISAM,ZNAČI MACANI PITAJU GDI BI TE MOGLI ULOVITI,BIČE NEŠTO LUDULO JE U ZRAKU!!!
mALA JE dala
02-07-2007, 22:27
Kit pa ti si macho men,GDJE IZLAZIŠ rado bi te upoznala!!! :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
MA MAČKO BOLJE IZBJEGAVAJ TAKVE NOSE SAMO NEVOLJE I MISLE SAMO NA P....U!!!
mALA JE dala
02-07-2007, 22:31
I ja volim k:::c!!! :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
dobro daj se ti odluči kaj hoćeš macho men...hahahahah
ZAŠTO MACO PA JA I TI SMO STARI LJUBAVNICI!!!HA,HA,HA
ali ovdje ima i nove robe...
mALA JE dala
02-07-2007, 22:35
Vidim da je NEKO LJUBOMORAN.Idem ja KIT pusić!!! :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
MA NEMOŽE NAM NIKO NIŠTA JAČI SMO OD SUDBINE MOGU SAMO DA NAM PUŠE ONI KOJI NAS NEVOLE!!!
nisam...neidi..možda kit želi utroje?
ELLI JEL SI TI PROBALA U TROJE KAD,ŽELIŠ LI I KOJA KOMBINACIJA TI BI BILA DRAŽA 2M+1Ž ILI 2Ž I 1M????
STRAŠNO TO MI JE SAN JA SAM NJIH DVJE I MAZE SE A JA LUDIM!!!
kako strašno......buuuuu..........
to bih ja tebe trebala pitati...
JA SAM TEBE PITAO ZAŠTO,KAD SI I TI REKLA DA TI JE TA KOMBINACIJA DRAŽA!!!!!
I JA MAČKO.ALI MAŠTA RADI SVAŠTA I NIJE UVJEK OSTVARIVA ZATO JE ZANIMLJIVA!!!KOJA JE TVOJA SKRIVENA ŽELJA???
moja skrivena želja..baš i neće biti kad ti je kažem, ali nema veze tebi mogu sve reći...nije perverzna...
voljela bih jednom kad ću biti u vezi s nekom normalnom osobom, da odemo skupa na more... negdje u osamu, gdje nema puno ljudi, u prekrasnu malu kućicu, i da tamo vodimo ljubav cijeli dan, da zajedno šećemo plažom, ljubimo se u pijesku... zajedno da gledamo zalazak sunca, i dok je onako narančasto i nebo i more, kupamo se zagrljeni dok ne padne noć, i onda padne seks u moru...
ali to je samo želja...
a tvoja?
JA SAM TO PROBAO I BILO JE OK,SAD KAD JE TA FAZA PROŠLA MENE TI DRŽE MALO AVANTURISTIČKE ŽELJE.TIPA TI MACO,NEZNAM KO SI?NEZNAM KAK IZGLEDAŠ,NIŠTA! A TKO BI SE S TOBOM ××××!!!STRAŠNO!!
ja sam mislila da je taj osjećaj samo s moje strane...
što se duže dopisujemo, a nemoguće je da otkrijemo jedan drugome tko smo, to me više privlačiš, izgaram u želji za tvojim dodirima... valjda sam poludjela, ali sve mi se više sviđa osoba s druge strane, a da uopće neznam tko je... ta misterija između nas svakim danom sve je veća, a što je ona veća ,veća je i moja želja da te osjetim u sebi...
MACO OVA MAŠTA NAM JE ISTA,LUDILO SI,KAD BI SE SUSRELI NEZNAM OD KUD BI PRIJE POČEO?KAK BI TI OPISALA SUSRET?
neznam...ja bi te ljubila....,a onda što god ti poželiš...
PA KAJ BI ODMA ME POČELA LJUBITI???PA GJE BI SE NAŠLI DA BI ODMAH NAVALILA?JEL IMAŠ KAKVO SKROVITO MJESTO U PODJALESU ILI BI OTIŠLI U ŠUMICU!!!
uvijek se nađe mjesto za takvo nešto..:)
ja ti to zamišljam ovak...znaš ono u filmovima kad se dvoje zaljubljenih sretne i stoje jedan nasuprot drugome..samo se gledaju bez riječi... i shvate da oni niti nemoraju razgovarati jer poznaju jedan drugog i više nego što su očekivali... i jednostavno padne poljubac... a što bude dalje, nevidimo već samo možemo o tome maštati jer uvijek kad je najzanimljivije, krenu reklame...
ISTINA,MADA JA VOLIM PUNO PRIČATI I PIPATI!A S MOTOROM SAM BIO ISPOD PODJALESA DOĐEM PUTEM KRAJ PERE BOSANCA KAJ ŽIVI S LUDOM SANJOM I IDEM PREKO PRUGE PA PO ŠUMI LUDA VOŽNJA MOŽDA SE BUDEŠ ŠETALA KAD TUDA???
NEMAM SREĆE,KUD SE TI KREČEŠ?JEL IZLAZIŠ ILI SI VIŠE KUČNI TIP?
pa slobodno ti napraviš đir po podjalesu motorom, pa ti se možda posreći, ali neidi u šumicu...
a na koji te tip ja podsjećam?
MISLIM KUĆNI,AKO KIŠA NEČE PADATI SUTRA OKO 3 ČU SE PROVESTI MALO DO PODJALESA JOŠ DA ZNAM DI ČEŠ BITI TI!
i daj mi molim te definiraj taj kućni tip, a kakav je taj tip koji izlazi?
MA TAKAV SI DOJAM KROZ NAŠA DRUŽENJA OSTAVILA DA SI MIRNA ALI KAD SE ZAPALIŠ TO NEGDJE JE BUKTINJA!KAK ĆU TE VIDJETI U KUĆI???IMAŠ KLET U PODJALESU???
samo se ti provezi...ali cijelim podjalesom...i dobro otvori oči...jer bit ću tamo gdje ćeš se najmanje nadati...pa ako se sretnemo...bit će to jer si dobro gledao, a ako se ne sretnemo bit će to zato jer si možda tražio nešto određeno...ali vjeruj mi ja ću tebe i u jednom i u drugom slučaju vidjeti...aha...
i nisam kućni tip po tvojoj definiciji..samo kad me upoznaš...shvatit ćeš...
pusa ljubavi...
BOK MACO,KAJ IDEŠ SPAVATI?JA SA TI INAČE SMOTAN I KAD NEKAJ TRAŽIM OBIČNO TO NEVIDIM JER ZUJIM 1000 NA SAT!!!
neidem spavati, samo mi je došlo da ti pošaljem pusu..tebe nikad ne ulovi želja da učiniš nešto..i onda to jednostavno učiniš...daj mireci svoje puno ime i prezime...ajd please..javi mi na mob...please....
MACO ZNAČI NEČEŠ MI NAPISATI IME A JA TEBI JESAM,KAJ SI TAKVA???
sorry, nemogu...
ajd možda se vidimo sutra...
idem spavati, glava me boli..kiss
AJD SAMO RECI JEL SMO SE NEKAD VIDJELI???
gle, neznam , po imenu sam čula za tebe, ali nikako nemogu povezati ime s osobom... a možda smo se i vidjeli... e ajde ako imaš svoju sliku na kompu pošalji mi na mail ellie268@net.hr
ajd please pa ću ti reć ako te znam i gdi smo se sreli ako smo se uopće ikad sreli..ajd please
MAČKO SAD SI TI NA REDU DA POŠALJŠ IME!!!!GLE IMAM BROJ I NIJE MI TEŠKO SAZNATI KO SI U PODJALESU ALI NEČU DAJ NAPIŠI TAM DI SAM TI REKO!!!
znaš šta, mrzim ljude koji ono što žele postižu ucjenjivanjem...ja sam do tvojih podataka došla na drukčiji način, a sam si kriv što si popustio... ja ti nemogu i neželim ništa reći jer me kao prvo sad ucjenjuješ, a kao drugo kak ja mogu biti sigurna da ako ti kažem tko sam da drugi dan neće cijelo selo znati sve o mojim intimnim stvarima...
jer muškarci su veće babe tračare od nas ženskih osoba, a k tome se vole i hvaliti...i nema šanse da se već nekome nisi pohvali da se dopisuješ s nekom devetnaestogodišnjom napaljenkom i samo čekaš da ti kažem tko sam tak da možeš pred svojim macho men prijateljima imati čvrste dokaze?
NIJE UCJENA I ŠTETA KAJ TAK MISLIŠ DA SAM HTIO VEĆ JE CJELO SELO MOGLO ZNATI SVE JER BROJ IMAM PAR DANA A ZNAM DOSTA LJUDI TAMO!UŽIVAJ MACO OVO NIKO NEĆE ZNATI TAK DA MOŽEŠ BITI MIRNA..BOK!
znaš šta, uostalom , baš me briga....
baš uvijek morate sve upropastiti nekim trivijalnim stvarima...
kaj se mene tiče možemo se praviti da se nismo nikad ni upoznali niti dopisivali..laku noć, mačak...
BOK,MISLIM DA JE NAJBOLJE TAKO JER VIDIM DA SI NEPOVJERLJIVA KAKO BI SE ONDA MI JEBALI,KAK SE NEBI BOJALA ONDA DA ČU PRIČATI OKOLO!!!!
P-i_t_o-N
03-07-2007, 01:24
Kit nemreš s djecom tako,znaš da su nepovjerljiva.Prvo joj kupi lizalicu a dok to nauči sisati onda joj daj k...c!!! ;)
Grand Champ
26-09-2007, 17:19
ellie ako zelis dobre kar javi se meni
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.