Pogledaj cijelu verziju : tko je tu lud
vidimo da u hrvatskoj ima najviše njemačkih auta otprilike 80% a postotak pokvarenih je njemci ostali :
njemaca samo 25%
taliana 12%
a ostalo ostavi nevjerujete provjerite
od kuda ti samo ti podaci? "Vidimo da je 80% auti njemci" Stvarno biser! Zastava je još uvijek najzastupljenija pojedinačna registrirana marka, a kad su u pitanju novoregistrirani automobili francuzi drže gotovo 50% tržišta. ×××××sti zaključci "od oka" služe samo onima bez jasnih argumenata :))
Ti q10 si stvarno debil kakvog forum nije vidio
ja sam našao podatke o postocima pokvarenih. Od svih pokvarenih 70 % je njmackih, 10 % ceskih i 10 % spanjolskih pokvarenih. A ostalih 10 % su ostali. A u hrvatskoj je samo 15 % njemackih auti. To pokazuju i prodajni rezlutati. Uostalom q10, provjeri sam!!!!! ha haha
da dečki da
podatci od oka jedini su približni istini .
uzbuđujete se možda
nemojte vi ste u pravu
ali to vi želite čuti od mene onda slušajte ali istina vas boli
žao mi je još jedom izvinite
istinu neki jednostavno ne prihvačaju
gole brojke najbolnija su istina za tebe
ajatolah
05-04-2002, 07:54
Doktore, od kud ti podaci? Moze li se nekako doci do njih? Pogotovo nesto detaljnijih statistika o kvarovima?
Bio bih zahvalan.
ajatolah
nemam, pojma to sam samo izmislio isto ko i ovaj q10
ti doktore bar priznaš da si izmislio :)
za prosjeke ne moraš bit genije samo realan promatrač ali i to je za neke previše
q10 ti si genijalac 100% voziš neki švapski auto. Ja se kladim da voziš Caddy :)) null :)) :URL=null:null:/URL:
Qurčić od 10 mm, slušaj pažljivo:
U CRO ima 72,57% JAPANSKIH (tu uiključujem i Dajevu i Hunjadija i Kiju!!!)auti! Mazda je zastupljena s 34,56%!!!
Kvarovi:
Mazda 0%
Wv 76%
Fijat: 3%
BMW: 89%
kIJA 2%
Dajevu: 1,5 %
Opel: 89%
Renault: 123%
Hunjadi: 2,04%
Alfa Romeo:0,09%
Toyota:0,0000 %
Živjela Mazda!!!!
Dolje Crni Ajatolaše!
isuse koje gluposti, ne mogu vjerovati
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.