Pogledaj cijelu verziju : Komedijaši s HTVa
JPM Power
17-03-2002, 11:20
Prijenos utrke na HTVu je jači od svih domaćih komedija na kvadrat.
Dečki simulatano prate ove s RTLa i ne skuže da je JPM kažnjen i pričaju bi×××× o tome kako je JPM na stazi usporio dok traje istraga o događajima u prvom zavoju itd ... ja i buraz smo se valjali od smijeha ...
da, ovi dva danas su bili totalno zbunjeni, pitam se zasto upce prate "kolege" s RTL kad ih to samo ometa, bilo bi im bolje da koriste internet, to su poceli prakticirati pri prijenosu NBA, malo su sepavi ali bar nekaj! i jos jedna me stvar totalno razjebala, reziser je totalno prenosio krive stvari, nije bilo montoyinog drive-thru, nije bilo bernoldijevog prolaza schummija, o zadnjem krugu da i ne pricam, ocito televizijski mocnici to namjerno rade da ljudi kupuju digitalne programe, frend ima digitalnu sat. 7 kanala i sve vidis i cujes, to je vjerojatno ta igra oko TV prava, a nakraju ce mo popusiti mi
JPM Power
17-03-2002, 11:42
... još im je samo falio onaj "genijalac" Novak (koji prošle godine ni nakon ne znam kojeg puta nije mogao skužiti da RB ide u utrke s drugačijom taktikom i onda bi hvalili njegovu vožnju dok ne bi došlo razočaranje na kraju utrke).
Režiser prijenosa se najvjerojatnije ili opako napio ili napušio ili oboje...
jedna od zanimljivijih utrka u zadnje vrijeme, ali katastrofalni režiser i naši komentatori uspiju sve razjebati. Evo par najljepsih bisera.
Motoya u 9 krugu kažnjen s 10 s, a ovi cijelu utrku spominju da je motoyi tesko voziti jer je pod opterecenjem dal ce dobit kaznu ili ne.
A i on je dobar, montoyin bolid su uspjeli popraviti dvosmjernom telemetrijom. Zanimljivo, po takvome ćemo za oko 10 godina generalke i limariju na autu radit preko interneta
samo tek tolko da se zna, montoya nije dobio kaznu od 10s zaustavljanja u boksu, vec samo tkz. drive-thru dakle prolaz kroz boks bez zaustavljanja
moram priznat da jos nisam cuo da je netko dobio takvu kaznu. Izgleda da je to nesto novo ove sezone.
Je novo. Od ove godine...
Grrrr...
22-07-2002, 21:53
Ma bilo to i prije...
RENAULT FAN
29-07-2002, 20:55
Button prešao u Jaguar ha-ha
Koje li gluposti
e ne znam za vas, al mene onaj Filipović već lagano ubija u pojam sa terminom ŠTELANJE SET UP-a (SETAPA) :)) !!!!
njemu očigledno nije jasno da mi svi već znamo da su telemetrija, postavke bolida i te stvari neizbježne i ako ne i najvažnije, ali šta je previše - previše je! :smile07:
Najveći biser je bio onaj "Barichello ide bolidom lijevo desno ne bi li saznao koliko ima još goriva" he he he koji kreten...
bero 550
10-03-2003, 19:52
Nije, najbolja fora je kad je debil vidio pored Schumijevog imena 1STOP pa je 5min prico kak je nevjerojatno da Schumi zaostaje za vodecima 1 krug mislim stvarno... :smile09:
ma legendarni su debili. u zadnjih par godina jedino je blažičko donekle korektno radio prijenos. najbolje mi je što su ovo kao stručni komentatori. jedino gore od ovoga je bilo nekad u yugi dok su se izmjenjivali studiji koji su pokrivali prijenos pa su radili prijenos legense iz crne gore. :))
mislim da je silvestrone 90 mclareni su u pitanju i berger izleti, vrati se na stazu ode u boks i izađe ponovo na stazu a lik konstantno govori da je to senna. i odmah zatim izlazi poredak i tip komentira kako je senna izgubio samo par sekundi za sve to. to valjda ni slavko i tihomir ne bi napravili. :)) :))
a u k...
15-03-2003, 15:00
mozda se likovima i neda radit prijenos al kaj ce im trojca u studio samo uljecu jedan drugom u rijec ili idu na onu...trojca znaju vise :))
blazicko je bio ok(opak sennin navijac) a onaj dijakovic je stalno mucao...sumaher velemajstor sumaherovo velemajstorstvo majstorstvo....
mika 4ever
19-05-2003, 21:38
ali ljudi moji ovo jučer je prišlo svaku granicu pa oni nemaju pojma o životu a ne o f1
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.