Pogledaj cijelu verziju : Zrinko Bešan !?!?
tvoja Gradečka
14-03-2002, 21:26
Sta imate reći o tom malom? Ajd nije baš mali ima ga mali više!!! :smile08: :smile08: :smile08: :smile08: :smile08: :smile06:
kak stane u peglicu-to mene zanjima????? :smile11: :smile11: :smile11: :smile10:
Decki i cure, ak zrine poludi nebu bilo dobro. Decki budu bili stučeni a cure pojebane. Zato oprez!!!!!! :smile07:
e taj mali je meni tak slatki!!!!!!!!!!!!!! :smile10: :smile10: :smile10: :smile10:
a meni je baš sladak njegov frend-T.Č.*pusa* :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) ;)
ZRINE JE ZAKON VRBOVCA!!!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
bayb cura!
19-03-2002, 20:37
MOŠ MISLIT :smile07: :smile07:
Razvalija
20-03-2002, 16:01
E u kaj oni budu napravili iz dece iz Gradećke mali šabo je već gotov,sad sljedi njegov brat!
Sused,baš si zakon!!!!!!!!!!!!!Ostani takav i dalje! P.S.Kad ćemo opet u pikograd????? ;)
Zrine ti si najbolji sused na svijetu!
KIKA I IVA
22-03-2002, 11:56
ČUJTE LJUDI!!!KAJ IMATE PROTIV NJEGA??PA ON JE SUPER DEČKO I NAJNAJNAJNAJ FREND!!!!!!AKO ŽELITE ZAJEBANCIJU ONDA VAM JE ON PRAVO DRUŠTVO ZA TO!!!!PUSA
vozačica
25-03-2002, 23:24
o da, da, mali je mrak!!!!!!!!!!!!!!pusa. ;) ;) :smile06: :smile06: :smile08: :smile08:
*mala plava*
25-03-2002, 23:46
Zrine,ti si zakon i ostani takav!! Velika pusa samo za tebe!!
PS:-"....dodirni mi koljena..." i sjajilo!!
STAY COOL!!!!
;) :smile06: :)) :) :smile06:
mala crvena
27-03-2002, 22:10
e kad ćeš me opet provozati u Meganu?!
jako dobro voziš!!!!pusa veeeelika. :smile06: :smile06: :smile08: :smile08: ;) ;)
mala crvena
27-03-2002, 23:02
e opet ja!!moraš biti na prvoj stranici!! :smile06: ;)
Zrine, baš si zakon!!!A ono danas ti neću tak lako oprpstiti!!!Baš sam si očistila tenesice, a ti meni tak!!!! Dobro,dobro!!!
zrine je baš super dečko i ja ne znam kaj imate protiv njega,ako ga ne poznajete onda ne serite o njemu.
*mala plava*
03-04-2002, 08:50
Zrine,kak je bilo na strelistu jucer?? Jel si bio "normalan" ili si malo "poludio"?? Javi mi se!!!
P U S A
;) :smile06: ;) :smile06: ;) :smile06: ;) :smile06:
ali na naranđastom biciklu? mene bi bilo sram,ha,ha... p o z d r a v!!!!! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
:)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: ;)
mala crvena
04-04-2002, 20:40
mali, kak ide novi bicikl??!!pusa. :smile08: :smile08: :smile10: :smile10:
*mala plava*
05-04-2002, 11:27
Zrine gdje si meni se ×××× a paše mi i Toni -gdje ste decki??????meni se oče!!!Makar Toni mi nije zanimljiv on me več je ali Zrine ti još nisi.... :smile06:
mala plava
05-04-2002, 11:33
tko god da jesi,neznam koja ti je fora potpisivati se tudim nickom!!!??? bas si jadna/jadan!! koa da se nece znati tko je prava mala plava.
ti si obicno siptarsko govno
:smile09: :smile09: :smile09:
jedna cura
09-04-2002, 19:43
za ninu pravi :) :) :) :) :) :) :) :)
točno za ninu ko stvoren treba nju neko dobro zmrdat. :o
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
10-04-2002, 12:12
to je najveca kretencina ,ponasa se ko da je osvojio vrbovec,zaljubio se u onu ×××××cu a ona ga ne ×××× ni 2 posto
Pa daj molim te kaj ××××s!!!Zrinko se upce tak ne ponasa,a to u kog je on zajubljen njegova je stvar!!!!
Pusa Zrinku od njegove susede!
mala crna
11-04-2002, 16:00
pa mali je baš sexy, kaj hoćete??
jel tak cure??
a oni koji pišu gluposti samo su ljubomorni na njega!!
:smile10: :smile10: :smile10:
mala crvena
11-04-2002, 21:16
joj, meni se on tak sviđa, baš mi je super s njim, baš bi ga htjela isprobat kakav je brijač...i nešto više...
:smile08: :smile08: :smile08: :smile08: :smile08:
jedna mala
12-04-2002, 12:28
A kaj si se ti okomio na mog dečka? :smile06: :smile07: :smile08: :smile09: :smile10: :smile11:
e koji je to ×××××čina!!!
koji ××××× ste otvorili njega?
Đubre jedno odurno!
Umišljeni gad!
smiri strasti!!!
pa on je baš OK.
Butterfly
21-04-2002, 18:11
Zrine je zakon!!Sretan 19 rođendan!!!Bok V. :)) :)) :)) :))
zelim ga... zelim njegove jake ruke oko mojeg struka... zelim njegov mjenjač u mojoj getribi... mmm.. kako je sladak.. zrine, javi mi se, znas tko je... nijedna od tvojih balavica... zelim da me opet provozas u meganu.. onako brzo.. i da se sva popalim..pusa
OVAKO-DOBRO SLUSAJTE- TI "kkkkkkk" OD××××, "MALA PLAVA"-PUSA, "MALA CRNA"-NEZNAM KO SI AL I TEBI SALJEM PUSU-JAVI MI SE DA ZNAM KO SI A TI "JEDNA MALA"-ISTO TAKO MI SE JAVI DA ZNAM TKO SI OK,A ZA "MALU CRVENU"VELIKA PUSICA-CMOK :)) :)) :)) :)) :))
De si Zrine?! Evo da se i ja tebe sjetim! Kakve to komentare dobivaš? Kad ćemo u pikograd..., kad ćemo se provozati..., joj joj!!! Zločest si ti!!!! Vidimo se! Pusa i pozdrav! E da, vidjela sam poziv - doći ću kad budeš sam!!!!!!! :smile06:
-Marij@-
09-05-2002, 18:35
Zdenko opasan si ti!!!
mala crna
09-05-2002, 20:02
bok mali!! znaš me , ja sam ti sestrična od male crvene. pusa i tebi!
:smile08: :smile10: :smile10: :smile08: :smile10: :smile08: :smile10:
zdenko, zdenko.. pozdrav onoj maloj gore
MALA CRNA-pozdravi si sestricnu i reci joj kad cemo se opet -vozat- :smile06: -----jel ti vidis "zlatarka" kajto je-pozdravi mi sogiu,vw drzim ti fige da polozis taj ispit danas-pusa ;) ------cuj ti jelko-bas ljepo sto si se malo javila,--JA SAM SVAKI DAN DOMA--bez puse :smile11: :smile11:
ZRINKO!!!!!!!!!!!!!!!LJUDI U POLA 5 U JUTRO SPAVAJU, MISLIM, NORMALNI LJUDI! UBIT ĆU TE!!!!!!! :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09:
Hvala na pusi Zrine!!!! Dobro dobro! Kaj čujem da si našel neku žensku?! Nisi se pohvalio! Morala sam sama saznati! JOJ JOJ! P U S A
ali ja opet ne znam sta da pisem,pomozi mi......
TEBI BI SE POHVALIL JELKO JELKO------------------EVO ME DOSO SAM KAK SI TRAZILA SAD PISI
pisi i ti,nemam inspiracije...
JOJ-JOJ STA DA TI PISEM,EVO POPIL SAM 2 BAMBUSA I SAD ME BOLI GLAVA.KAJ IMA U TVOM GRADU-E TONI PUSA VIDIM DA SI NA INTERNETU. :smile06: :smile06: :smile06:
u mom gradu ima....ništa.
padala je kiša,ali se nadam da za tri tjedna nebude padala,jel znaš zašto?
NEZNAM ZASTO,NIJE TI VALJDA ROĐENDAN?JOJ KAK MI SE SPAVA-E KAD SE SJETIM DA SE TREBAM DIC U POL DEVET-JOJ
ajde onda odi spavati
pogodio si!!!!!!
ZRINKO, a jesam te ulovola :smile06: :smile06: :smile06:
Trebaš budjenje oko 6; baš mi se ne spava ;)
JER TI TO MENE TJERAS,DOBRO-DOBRO-KAD DOĐES U VRBOVEC-ONDA CAO-PUSA
nista ja tebe ne tjeram,ne da mi se vise visit pred kompom,samo ti ostani...
mislim da ces dobiti poruku....
tih---hvala--------MORENA-NEMOZE BUĐENJE I NECES ME PROBUDIT JER JA ZNAM ISKLJUCIT TON NISAM TI JA SELJAK KO TI....HAHAHAHAHAHAHAHAH TIH-MORENA TI JE JEDNA FRIZERKA KOJU SVAKO JUTRO BUDIM U 5 :) :) :) :) :) :) :)
Baš ti hvala! Jedini je bed kaj radim od 9 :smile08: :smile08: :smile08: :smile06: :smile06: :smile06: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09:
igracica
14-05-2002, 11:34
ajde mali nazad na prvu stranu-pusa ;) ;) :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Zrinko je baš dobar dečko!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
*Pusa najboljem susedu*! :))
STAJE SUSEDO-STA IMA MORAM SPARAT KUNE-KAK STANKO
Stanko je doma!a gdje je tebi ona......druga suseda????
samo tvoja
14-05-2002, 20:20
pusa!!! :))
Crveni anđeo ...
14-05-2002, 20:24
:smile06: dobar dećec-ma zverka s ježičem na glavi :smile06: hi,hi :)) :)) :))
SUSEDA TI TO MENE ××××S KRISTINA JE MOJA DRUGA SUSJEDA,NEZNAM NITI JEDNU DRUGU-"SAMO TVOJA"KO SI PAK TI ;) ;)
Crveni anđeo ...
14-05-2002, 20:27
;) zaboravila sam napisati pozdravi kolegu! ;) hi,hi :)) :))
-Marij@-
14-05-2002, 20:31
vauć pa zdenko je ovdje!!! ;)
CRVENA CRVENA-NEMOZES TI BEZ MOJEG KOLEGE-EVO PUSU TI SALJE-hi-hi :) ;) :) ;) :)) :))
Sorry sused zaboravila sam da si se sad preselili na Dubravu. :))ali dobro ti znas na koga sam mislila!! ;)
opa zlatarko sta ti tu radis evo i tebi pusa od mojeg kolege T..... i mene-mala crvena i mala crna gdje ste :smile06: ;) ;) ;) ;)
susjedo unaprijed hvala :smile09: :smile09:
susjedo unaprijed hvala :smile09: :smile09:
-Marij@-
14-05-2002, 20:41
pusa i vama - velika!!!
Crveni anđeo ...
14-05-2002, 20:46
:)) dvije puse! :))
Ne znam kojeg vraga se sad ljutis!!!!!??slucajno sam danas nekaj cula... :smile09:
ma ne ljutim se, :smile09: :smile09: -
Kaj reči o tom debelom invalidnom kretenu nego ×××× si mamu i krepaj
"budalo"-hvala na komplimentu-ja mislim da si ti ok decko pa cu ti ovo oprostit---pusa i tebi "BUDALO" ;) ;) :)
ma Zverko ti si zakon i ostat ćeš zakon!!!Ajd nemoj se ljutit na mene a kaj sam ja krivo napravila???KiKi PUSA TEBI I ......!!!bye ;)
pa naravno . dodjes do mene na malu zabavicu??
e sory ali ako ja dobro vidim ti si cura!!!želiš zrinka??pa uzmi ga!ha
e sory ali ako ja dobro vidim ti si cura!!!želiš zrinka??pa uzmi ga!ha
ha da dobre fore!!da da dodem svakako...pa kaj se ne sječaš :)
ha da dobre fore!!da da dodem svakako...pa kaj se ne sječaš :)
ti si mala stvarno bedasta?? ja zensko??
i kad kliknes `posalji` klikni samo jednom!!!!
Zrinko nisi!!!a ne zanima me tko si!!laku noć tebi a ja grem......
lijepo moje hvala na poduci
pa pogledaj nick ×××××ti.. ne znas ni u kojem autu si se `vozila`
uppss.a kad?možda dok dam danas išla iz skole...???
sory zrine kaj smo ti nabili tolike poruke!!znaš tko je VW?ja nemam pojma!!pusa tebi!!DON`T BE ANGREY ON ME!!nadam se da sam ovo na eng.dobro napisala ipak sam 1 god.!ciao ;)
dobra ti je frizura,kad mogu doci na farbanje?????
pa normalno da je dobra kad me je mario siso a jel sam ja njega dobro?posalji mi poruku-koji te muci
a dobro kad mi neces rec-ok-neznam kome cu rec
pa nije da ja to neću samo tebi reci,nego nemora to nitko znati
ajde napisi mi u poruci ko je taj,vise nisam na int.
;) ;)
-Marij@-
20-05-2002, 14:24
e zdenko frizura ti je u ku..pip..
hi hi hi!!!
:)) ;) :)) ;) :)) ;) :)) ;) :))
AJMO ZRINE U PRVE REDOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
morena-nemam vise od tonija mobitel pa ti nemogu poslat onu poruku-kupio sam vec drugi. ----tih.-------evo me :)) :)) :))
nas kaj k... nisam kod tonija doma sam----tih nisam se odljutio-neces mi rec istinu i jako sam ljut :smile09: :smile09: :smile09:
Sused, a meni se ne bi javil???? Dobro, dobro!!!! :smile06:
ti više nisi tko u modi!!!!! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
mala crvena
21-05-2002, 21:56
pusa. :smile10: :smile10:
cuj mala crvena-imas ti kome davat puse-m.... d....----ha ha ha :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
mala crvena
21-05-2002, 22:07
misliš na našeg susjeda?
a mogu i tebi dati jednu! :smile10: :smile08:
ne na tvog susjeda vec na mog---muceka---hahahaha :)) :)) :)) :)) ma da i meni bi dala pusu joj joj--- :smile06: :smile06:
ZVER ČOVEK, MRAK, DOBAR VATROGASAC!!! :)) :)) :)) :smile11: :smile11: :smile10: :smile10: :) :) :o :o
zrinko? vatrogasac?
pa to nam nisi rekao!!
zanimljivo.
pozdrav! :smile10: :smile08: :smile10: :smile08:
mala Nina
22-05-2002, 11:55
Zrine je ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nema boljeg dečkA od njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zver primi puno pozdrava od male plave Nine!!!!PPUUUSSSSAAAAA!!!!!!!!! :) :) :smile07: :smile07: ;) ;) :smile08: :smile08: :) ;) :smile06: :)) :))
Ej, Zrine, kaj ima?? Kak ide?? Konacno da ti se javim, sad sam na nastavi racunalstva pa sam se sjetila malog koji me svaku vecer zeza s mobitelom!
:) :) :) :) :)
Saljem ti veliki pozdrav i jos vecu pusu!!!
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
-Marij@-
22-05-2002, 21:09
Zdenko?! :smile09: Pazi sta pises i ja ovo citam! hi hi hi hi hi
joj Nina smetaš na ovoj temi,neću vaše puse! :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09:
zdravo svima i naravno pusa---ovo pod "z....."nisam ja pisao.----da ja sam vatrogasac vec mjesec i pol i zato cure kad ste napaljene ocu rec da vam nesto gori pozovite mene jer vatrogasac "zrine" vatru gasi :)) :)) :)) :)) :smile06: :smile06:
-Marij@-
22-05-2002, 21:55
dal i ti trazis melodiju za alcatel?
Crveni anđeo ...
22-05-2002, 22:00
* ;) pusa zverec :)) *
i kolegi!
vidi ti to vec su se dvije trebe javile---hocu melodije za alcatela---crveni andeo--pusa i tebi :)) :)) :)) :)) :smile06: ;)
-Marij@-
22-05-2002, 22:07
da tu smo ali sigurno nismo one koje ti trebas! jel da crveni andeo- da bas ne napisem ime?
pitaj tonija za melodije!!!
Crveni anđeo ...
22-05-2002, 22:10
tako je laku noć tebi i Zrinetu!odoh ja,lijepo pajkite!
ajde "crveni andeo" u krpe pokemoni su prosli a i za tebe to vrijedi zlatarko---hi hi hi :)) :)) :smile06: :smile06: ;)
Munje i gromovi,
Poplave i požari,
Našem Vrbovcu ništa nemogu,
Jer vatrogasac Zrine,
Uvijek budno pazi,
U Gradečkoj ulici se nalazi!!! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Evo sused ja sam sad na netu!
Pusa! :))
gle gle susjeda je tu sta ima kod tebe?evo ja se dosadujem,kak je najljepsi par na vrbovcu-ko dva golupceka ste hi hi :)) :)) :))
oni su ko dva golupčeka, a ti ces biti s curom ko dva pit bula
hi hi
vw- ;) ---------------------pozdrav svima :)) :)) :))
Hmmmmmm............. mislim da je sasvim OK!Pa iz Gradečke je a tam su svi SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
me, myself & I
29-05-2002, 07:28
back on 1st side!!!
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
kiss!!!
;) ;)
Sused,moze ovaj vikend da me ucis voziti!!pusa :))
jedna mala
31-05-2002, 14:54
mali zrine je zakon!!! pravi zajebant!! da barem ima više takvih ljudi u vrbovcu!!
PUSA
;)
susjedo pa normalno da cu te naucit vozit auto :)) :)) -----"jedna mala"-pa nisam bas takav zajebant-----PUSA-svima :)) ;) :smile06: :smile06: ;) :smile07:
Zrine, ti si zakon!!!!!!!!!!!
Najbolji si!!!!
PUSA
;) ;)
Pusa pravom dečku!! Konačno sam pronašla dokumente s novom lozinkom za internet i sad sam opet tu!!
Šaljem ti veliku pusu!!
;) ;)
kao prvo Zrine ne živi u Gradečkoj nego u ulici do,ali nema veze kad je on u pitanju onda nema frke.
TAKAV DEBIL SE NEBUDE SKORO RODIO!
SKROZ JE GLUP I DEBILAN! AJME,UŽAS OD KRETENA!
Šunka,sigurno si tak debela pa te zato ljudi tako zovu. Zrine je zakon,i sigurno te od×××× nekaj pa misliš da imaš pravo reći nekaj o njemu.Sused najbolji si!!!!!
DA SUSED TI JE FAKAT ZAKON, DA JE MOJ JA BI SI NABIL PRST U OKO DA GA NE GLEDAM SVAKI DAN KAK SE VOZI S ONIM GROBOM OD MAZDE KO DA JE SPACE SHATTEL MAZDA JE LJEPA SAMO KAJ NIKAM NEJDE SA SVOJIH 95 KONJA PA ČAK I DOK ON SJEDNE PA IMA ZA 3 VIŠE. SJEBAT ČE JU KO I SVAKI SVOJ AUTO. /KAD DECA IMAJU PARA I KRAMARI TRŽE
:smile16: Ma Zrine je super dečko!
:)) pozdrav :))
A JOJ,TO JE NAJVEČI KRETEN U GRADU!
A tvoju staru za jebanje..može??
jedna mala
30-12-2003, 04:26
:smile20: mali baš si mrak-pusa
Ako jr on mrak onda tebi trebaju naočale i to duple! On je največi kretei i debela svinja koju treba samo dobro namlatit! Niko ga ne voli!
joj!!!!!
07-01-2004, 14:57
AKO JE ON MRAK ONDA TEBI TREBAJU NAOČALE I TO DUPLE NAOČALE! TO JE NAJVEČI KRETEN I DEBELA SVINJA KOJU TREBA SAMO MLATIT! NITKO GA NE VOLI!
E ti "joj" daj od××××, ako si tak uvjeren da ga treba zmlatiti zakaj mu se ne obratiš oko toga??Zrine bi bio oduševljen da može natamburati takvog debila!!!!!
joj!!!!!
08-01-2004, 13:40
NEĆU MU SE OBRATIT ZATO JER NE ŽELIM S ××××××MA IMAT POSLA! A KOGA BI ON NAMLATIO,ON SE SAMO DRŽI KO NEKI ××××× KOJI STOJI U ZRAKU A USTVARI VISI JER ON NEMA JAČINU NEGO IMA SALO I ŠPEK PA GA TO DRŽI DA GA NORMALAN ČOVJEK NEMOŽE SRUŠIT,ON JE ZA MEĐU GORILE ILI MEĐU UTOVLJENE SVINJE !
zvonko zvonkač
10-01-2004, 19:33
dečec ak ti misliš da on nema jačinu onda ga uopće ne poznaš a ak pišeš nekaj o nekom kog ne poznaš znači da si ti prava utovljena svinja jer kad bi reko da si ti gorila to bi ti bil kompliment.
MA KOJU JAČINU ON IMA SALO! LJUDI,TO JE NAJVEĆI KRETEN MAJKE MI!
KAKVA JAČINA PA VI STE GLUPI ON JE JEDNA OBIČNA BUCMASTA KUKAVICA! :smile17:
ako hoće zna biti i dobar
PAZI DA NEBUDEŠ TI IMAO PROBLEMA!!!! :))
/incunabulis
21-01-2004, 16:13
kolko on ima god?
Ma Zrine je prava legenda,ko god misli drugačije uopće ga ne zna,ili je zavidan ili ljubomoran.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2021, Jelsoft Enterprises Ltd.