PDA

Pogledaj cijelu verziju : Otvoreneje Titanica?????



sds
16-09-2006, 16:30
Čula sam da se Titanic preuređuje i da će bit otvorenje ubrzo!
Jel to istina ili...

aha
16-09-2006, 18:43
istina...novi gazda i navodno sve novo kak sam čuo...i bez narodnjaka!!!!! :)) :)) :)) :)) :)) JUHU JUHU! :)) :)) :)) :))

cccc
17-09-2006, 20:22
??????????????

onaj koji zna
18-09-2006, 14:19
Sve kaj ste tu napisali je istina!Ali ima još puno novosti

SoCool
18-09-2006, 16:22
a kakva bu muzika onda? Da je bar istina da ne bude cajki. Nek bude neka partijana :smile07:

onaj koji zna
18-09-2006, 20:25
Bude svašta! Ovisi kak koji dan ali moglo bi se reći da bi vikendom moglo biti ritmova s malo više basa!

zakaj
21-09-2006, 13:43
glupo bude ako nebude neke domače muzike ili barem narodnjaka jer ovih metalaca mi je pun ××××× njih ima 20 a nas koji smo "normalni" 2020 tak da bude to bezveze ako budu metalci tam i ti svi drogeri i sotonisti iz garaže!!!

metal
21-09-2006, 13:58
rulz

"sotonistica"
21-09-2006, 16:01
imbecilu ne seri. nas "sotonista" iz garaža ima jako puno, samo kaj nemamo kam izlaziti kad su u vrbovcu samo narodnjački klubovi. i nemoj govoriti da su ljudi iz garaža sotonisti jer ti POJMA NEMAŠ kaj su to sotonisti. NEMAŠ POJMA, JEL TI JASNO?!?!?!

tako glupim ljudima bi trebalo zabraniti da žive...

bez titanica jedan narodnjački klub manje. dabogda ih sve zatvorili... :smile09:

okz
21-09-2006, 17:05
A ko je rekao da bude metal ili nešto slično????Nemojte biti glupi!

dofhasfafkl
21-09-2006, 20:28
I kaj da bude metal, ali znamo svi da ne bude jer smo prevelika selendra za tak nekaj. Da bar bude neki house ili tak nekaj ako ništa drugo samo ne te ××××ne cajke :smile09:

okz
21-09-2006, 22:13
Poznavajući gazdu cajke nebudu sigurno a i rocka bi se moglo naći! uglavnom kvalitetna muzika!

dfjkhjkf
21-09-2006, 22:52
to je lijepo za čut, nadam se da bude tak

dsgfds
23-09-2006, 00:45
...nadajmo se da bude...jer stvarno nema birca u kojem nema narodnjaka u bližoj okolici... :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

aha
23-09-2006, 18:05
:) :) :) :smile07: :smile07: :smile07: :)) :)) :)) :smile06: :smile06: :smile06:

ajd
28-09-2006, 21:02
Napokon nešto pametno!BRAVO!!! :)) :)) :)) :)) :))

???
02-10-2006, 19:47
???????????????

eeee
06-10-2006, 13:30
a kojeg datuma se otvara??? cula sam da 5.-og??? da bar puštaju tehnjavu i house i RNB