Dax možda je napajanje,možda neki drugi ××××× neam pojma...
U ZADNJE VRIJEME, TOCNIJE VEC TRI PUTA KAD SAM SE SPJIO NA INTERNET I UPALIO INTERNET EXPLORER RACUNALO MI SE JEDNOSTAVNO UGASI I ONDA MORAM ISTEKAT KABEL NAPAJANJA PAR PUTA DA BI GA MOGO UPALIT STA SE TU DOGADJA?<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">Mislim ono, sade ste stvarno ddokazali da nećete, ali mislim ono, imate uvjete da se popravite.</font>
Dax možda je napajanje,možda neki drugi ××××× neam pojma...
mozda ce neko drugi znat. napajanje je inace 230W ali mi se to nikad prije nije dogadjalo. konfiguracija je:
INTEL CELERON (TUALATIN) 1300mhz
MATSONIC MS7057CT
256MB PC133 MEMORIJE
230W NO NAME NAPAJANJE
NEKI "MAG" MONITOR
ZVUCNICI ××××NI
I POTRGANA TIPKOVNICA SA MINIJATURNIM MISEM.
Baci taj komp
ma necu. to cu ostavit mladjoj sestri da mi en dosadjuje kad kupim novi. stavit cu mu drugu grafu i nek igra simse 2 i nek se j...
P.S. ima 40 gb maxtor shrot disk.
Tak sam mi ja svojoj dao iako je starija a l kaj ćeš ima geforce mx440 i nek igra solitare
boli me ×××××, nek se snadje.
Ja nemam pojma koji se k***c događa s tvojim kompom! Moj radi super, iako je:
Procesor: AMD Duron 1800MHz
Grafulja: GeForce 4 MX440
Zvučna: Neka šrotna o/b
Tipkača: Neka od 40KN, sranjska takođ.
Miš: mini, a barem je miš dobar
Zvučnici: Neki 1W šrotovski
Monitor: Neki bez marke, neam pojma, neki 15''
Kućište: Chieftec 400W nap., to je isto dobro
Tvrdomekani disk: 10GB, neko ××××××
Optički driveovi: Sony CD-R, Sony CD-RW, NEC DVD+/-RW
Znam, znam, to je šroten zi bit, ali drži i nakon 3 godine korištenja i lupanja u zid.
P.S. Za rođkas ili prije dobivam novi komp, ali ono, mašineriju, a ne šrotni i sranjski !
Dugo je 3 god treba kompove stalno refreshat
ma da. eto sad kupis high end komp, za dve godine mu novu graficku, za 3 ili 4 vise memorije i za 5-6 promijenis.
tako nekako
da, tako.
ne baš tako
nego kako?
Pa znaš...onako
ne znam ja ništa... hehe.
GRGA tu d reskju )
1.imas najobicniji kucni domace napravljeni crv(virus ili kako god oces nazvat) vjerojatno se skriva u registru i u par .dll filova 8predpostavljam boot crv)
2. Reinstaliraj windowse jer ti je doslo do nekog konflikta u sys32 (moguce da si brisao filove koje nisi trebao brisat)<br><hr><font color="red">I'm mad, you're mad, we're all mad in our own little way, but between you and me, we all know who the maddest is.....
www.VinkoRi.Tk
</font>
nisam niš brisao. vjerojatno je ono prvo. ma instlirat ću novi OS čim kupim novi komp onda ću ovo ×××××× dat sestri.
A daj više sestri, nemoj stalno govoriti sad ću, sad ću! Reko si da kupuješ komp čim dođeš s maturalca! Jel ti to opet kakaš malkec?
Boli te ××××× ben kad će ko kupit komp daj odi igraj svoj pentium na 133 mhz klokanog na 166
njam njam. al cu se ja ljudit ovdje najest.
P.S. ti bengames misli da ××××m kolko te volja. ja ga dobim kad ga dobim. prije tvog rodjendana sigurno.