Meni prijatelj uveličava je li???
Na povratku iz Slovenije auto je jednostavno stao, ko ukopan. Nakon sat vremena šta je čeko, upalio ga je i ko da niš nije bilo. Otišo u servis i ostavio 2000 kn, izmjenili mu sve živo, svjećice, picke materine da bi mu za tjedan dana ista stvar bila. Samo kaj je sada trebao čekat jedan dan da ga može opet upalit. Sad mu se je nedavno još nešto desilo, nismo se dugo čuli...
Drugom frendu na Cliu otišo regulator ler gasa - morali mu izmjenit cijeli taj dio, nasreću pa je bil pod garancijom. Takodjer mu je otišla i sklopka za paljenje sva 4 žmigavaca, i u original dućanu ju je platio 150 kn.
A ti si izmjenil cijeli auspuh za 300 kn, nemoj ti preuveličavat, ja sam za stari R5 platio 450 kn novi original. I ti sad na temelju jednog Renaulta koji te (Hvala Bogu) dobro služi zaključuješ da su Renault super auti.
Prošao sam toliko Renault servisa i svaku put vidim bar jednog Clia na dizalici s pritužbom vlasnika na cviljenje i lupanje i ne znam ni sam kaj još...
Evo ja znam frenda kome je na dizel Thaliji krepalo nekaj na turbini, kvar je bio 1800 kuna.
Renault u moju kuću više neće ić. Kupim si umjesto npr. Scenica Toyotu Corollu Verso i boli me jedna stvar...<br><hr>