Engleskog koker španijela
Kojega bi od ovih pasa najradije imali (ali samo od tih):
a) Newfoundlanda
b) Labradora
c) Engleskog koker španijela
d) Bobtaila
e) Aljaškog malamuta
f) Boksera
g) Mopsa
h) Samojeda
i) Zlatnog retrivera
j) Napuštenog mješanca iz šinteraja
Engleskog koker španijela
labradora
napuštenog lajavca iz šinteraja
ja bi macku !
ich habe labradora i ne bi ga mijenjao ni za kojeg drugog. Još da može pričati...
ŠKOTSKI OVČAR RULES!!!!!!!!!!!
ja imam američkog staforda-AKO VAS NEŠTO ZANIMA O NJIMA ILI AKO HOČETE KUPITI ŠTENAD MOŽETE SE JAVITI NA MOB:×××/5543121-HVALA!!!
onog koji mi sad lezi na tepihu- njufica! najbolji su! fakat ga mogu preporucit- jedino kaj mu fakat treba puno prostora jer je 50 kg-a..
onog koji mi sad lezi na tepihu- njufica! najbolji su! fakat ga mogu preporucit- jedino kaj mu fakat treba puno prostora jer je 50 kg-a..
aljaškog malamuta
Zlatni retriver to je odlic
an pas
DOBRO,VIDIM DA NE USPIJEVA
newfoundland
Rodezijski gonic-grebenar. Stasit, misicav i samouvjeren pas,koji isijava snagom brzinom i istrajnoscu. Uostalo ako vas interesira mozete vidjeti na
www.dog-best.com/rase/
Ja imam muzjaka starog 3mjeseca
ja volim svog maltesera i nebi ga mjenjala za nista
CHIHUAHUA- NAJSLAĐI PAS NA SVIJETU
moja mjesanka malt. i kineskog pek. je najbolja... iako sam je platila kao cistokrvnu malt.
ako bas hoces od tih tvojih koker ili sinteraj.bolje ne koker sjetih se da cesto imaju rak usiju...lijepi mjesanac..kao moja \"pasica\"
njufica kojeg sad idem prosetat s deckom!
najjaci su, naj naj peseki...
Ja bi najradije imala sve!!!JA OBOŽAVAM MALE PESEKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
ja imam rota i to je jedini pas kojeg bi ikad imala!!!!!!!!!
Ja bi MOPSA
Meni se sviđaju baš svi psi bez obzira kako izgledali zato što su svi slatki na svoj način.