ljubavi pa di si nista mi se ne javljas,lukava si ti, ovdje nas nitko ne moze skuziti,malo moje pametno
) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )
ljubavi pa di si nista mi se ne javljas,lukava si ti, ovdje nas nitko ne moze skuziti,malo moje pametno
Ha, ha, pa normalno da jesam??!! Jel sam KUZMEK il ne??!!! ) ) ) ) )
A, ljubic moj, tako te volim da to nije normalno!!!
A di si mi????
Nedostaješ mi jako.......
evo me mala stigao sam pa nisi bas morla reci i prezime
mala kaj se sad ne javljas, kaj si me se odrekla daj mala javi se
Joj pa kaj na svijetu ima 1 Kuzmek???!!
Baš si smiješan, pa i da znaju tko smo mi, kaj onda, mene to ne dira!!!! A tebe izgleda da dira!!!! Ah, ne bi komentirala......!!!!!!!
mala malo sam pronjuskao po forumu i vidim da vise neme poruka koje je pisao komanovic ) )
Kakvih poruka???
znas mala ti si zbilja vrag!!! pa mene to uopce ne dira ali ti bi se i preko neta svadjala
E, daj mi pošalji preko sms svoj e-mail, idemo preko maila jer je ovo pre sporo!!!!! Može???
pa znas onih kad je govorio da si ××××× pa sam ja poludio
Pa nije baš to govorio al nešto slično, to je bilo onda dok smo se stalno svadjali, ma gluposti!!
dada(et)globalnet.hr
Ljubavi moja, ja sam ti tu, di si mi ti???? Ljubavi, volim te neizmjerno puno!!
evo me ljubavi sorry kaj kasnim
kaj ima?
di si mala pa nisu te valjda oteli?
A tu sam, malo msam gledala okolo dok sam te čekala!!!! Mali jel me voliš???
Eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!
Pa di si sad ti???????
ljubavi pa volim te kao nikad nikoga
A da!!??? Nisam znala!!!!
Ma šalim se, si se pomirio sa svojima???
Na nadimak sam krivo kliknula, sorry!!! ) ) ) ) ) ) )
e mala moja opet su te oteli
o pa vidim da si tu,da pomirio sam se jer su skuzili da sam u pravu ???? kaj ima kod tebe el mislis kaj na mene?? ili ti nimalo ne falim? joj micek u subotu u ovo vrijeme cemo biti zajedno jedva cekam
Pa ja sam tuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
Ovo nam stvarno sporo ide!!! Moram ja svoj chat što prije osposobiti!! E, hoces da te zvrcnem doma na kojih par min???
Na mob me nemoj zvati jer se gore puni!!! tu odg.!!
mozes ljubavi al za kojih pet minuta dok ja iskljucim dolje telefon i dok sidjem sa neta )