Neznam bas.
Evo nakon par etapa vidi se da je Peugeot opet napravio dobar posao! Mislim da ce opet vladat WRCom. Pa nisu slucajno s 206icom pregazali sve proslih godina! <br><hr>
Neznam bas.
Volio bi da Subaru osvoji konstruktorski naslov ove godine.
Tesko! Fali im kvalitetan drugi vozac.
Mislim da je opet Citroen najveci pretendent, a takodjer Ford bi mogao bit blizu, prema vidjenom. Peugeot (my favourite) mislim da ce u pocetku bit malo iza, ali da ce se u drugom dijelu sezone priblizit Citroenu, ako ne i prestic ih. Ali i njima fali, kvalitetniji drugi vozac.
Ja navijam za Loeba ali bi volija da Pazzini pobjedi.
T-ie tesko da ce Subaru dobit konstruktorski naslov.
Kada bi barem Micubusi imao poluautomatski mjenjac.
PS.sorry na gresci.
Sutra Svedska,sta mislite,ja bi se kladija na.....pa neznam,ko bude prvi prvog dana,nisam pratija prosle godine,ali kladija bi se na Ford i Citroen(iako ima probleme sa hladnjakom).
Ma dajte ljudi!... Ja ih sve pobjedim sa svojim Yugićem 45 s tim da im dam pet minuta prednosti!
Oces oces ...
Ako ces ti na jugiucu onda cu ja na tovaru.
Ako ces ti na jugiucu onda cu ja na tovaru.
Pa volio bi da i ove godine netko iz Subarua osvoji naslov, ali mislim da ce im to tesko poci za rukom. Citroen i Ford su dosta jaki ove godine, a tu je i Peugeot koji bi se mogao prikljuciti u drugom djelu sezone. Bit ce ovo vrlo zanimljiva sezona. Kad bi jos bili prijenosi na televiziji kao sto obecavaju!?!?
Mislim da je opet Citroen najveci pretendent, a takodjer Ford bi mogao bit blizu, prema vidjenom.