pa mislim da ima tocni datum na stranicama GTA IV... ako se ne varam ...
EDIT:
November 18th US / November 21st 2008 UK
Evo jedno pitanjce za vas...
Novi sam na forumu pa molim da mi se unaprijed oprosti ako nesto od ovog topica nije u skladu sa pravilima...
Inace sam velik ljubitelj serijala GTA, i ovaj novi mi se cini zakon, malo sam citao o njemu na netu i cak sam ga probao nedavno kod frenda na Xboxu...
Eto, zanmima me dali znate tocno kada izlazi za komp...
Tnx
pa mislim da ima tocni datum na stranicama GTA IV... ako se ne varam ...
EDIT:
November 18th US / November 21st 2008 UK
GTA4... Hmmmmmmmm... Kad iza?e ?u si ga nabavit (nije bitno kako ) pa ?u vidjet. Ovako mi se ne ?ini nešto posebno, no ajd, kad sam ve? odigrao sve prethodnike, onda moram upotpunit kolekciju.
Imam igru za Xbox i negdje sam na 40-ak posto... Ocekivao sam da cu ju preci za tjedan-dva, no vec par mjeseci mi stoji u kutiji. Dosadi nakon nekog vremena.
Mda, ja ?ak nisam ni prošao San Andreas, a tek sam sad skužio da sam sve igrao, iako nisam prošao. Zna?i, 1, 2, London, 3, Vice City, a bome sam i malo San Andreas, to mi sad sestre i brati? igraju
Ali prošao samo 3 i Vice City, možda ?ak i ove prije ali ih se ne sje?am
Kad malo pogledaš, vrlo zna?ajna franšiza za PC gaming...
A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210
GTA (pogotovo Vice City i San Andreas) je legendaran i meni osobno nikad ne moze dosadit ( I know I'm a fan )
Iskreno od tog serijala GTA-a najviše volim onu klasi?nu jedinicu, pa kad bi najve?i gušt bio uzeti tenki?a pa si glavna faca u kvartu
Dapa?e Vice City, San Andreas su mi dobri, arkadni i zabavni ali nije me to nekako privuklo... Ali svakako ?u malo odigrati IV kad iza?e =)
"Velikodušnost bez premca"
Tenki?i u jedinici i dvojci su glavna stvar! Doslovno neuništivi! Mislim, ja nikad nisam uspio uništit tenk. Ne znam jel itko to uspio... Fora je kako se gaze ostali auti na cesti! Samo prije?eš preko njega, kao da se ništa nije dogodilo.
A ono, GTA IV je obavezno štivo, htjeli mi to ili ne.
Pih...iz koliko sam tenkova morao bježati u zadnji tren, a isto toliko sam ih i uništio Ina?e, za uništiti tenk je bilo potrebno imati ili bombe (nisam siguran sad koje, ali neke su bile jaaaako u?inkovite) ili rpg/bazuka/što je ve? to tamo bilo (mislim da je nakon prvog pogodka nepokretan, a nakon drugog uništen) ili drugi tenk (tada riskirate da vas pogode, ali se isplati )Izvorno postao St. D.
[quote=Mr. M]Pih...iz koliko sam tenkova morao bježati u zadnji tren, a isto toliko sam ih i uništio Ina?e, za uništiti tenk je bilo potrebno imati ili bombe (nisam siguran sad koje, ali neke su bile jaaaako u?inkovite) ili rpg/bazuka/što je ve? to tamo bilo (mislim da je nakon prvog pogodka nepokretan, a nakon drugog uništen) ili drugi tenk (tada riskirate da vas pogode, ali se isplati )[/quote:1jsaswsz]Izvorno postao "St. D.":1jsaswsz
Hmmmmmmmm... Onda sam ja jadan po tom pitanju! Ne znam tenk uništit!
Morat ?u malo ponovit gradivo...
[quote=Mr. M]Pih...iz koliko sam tenkova morao bježati u zadnji tren, a isto toliko sam ih i uništio Ina?e, za uništiti tenk je bilo potrebno imati ili bombe (nisam siguran sad koje, ali neke su bile jaaaako u?inkovite) ili rpg/bazuka/što je ve? to tamo bilo (mislim da je nakon prvog pogodka nepokretan, a nakon drugog uništen) ili drugi tenk (tada riskirate da vas pogode, ali se isplati )[/quote:17pn5x04]Izvorno postao "St. D.":17pn5x04
Se sje?a tko da je tamo u jednom dijelu grada u jedinici bio skriven tenk na otoku na rijeci? Kratkim nevidljivim mostom se dolazilo do njega )
A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210
[quote=RypER]Se sje?a tko da je tamo u jednom dijelu grada u jedinici bio skriven tenk na otoku na rijeci? Kratkim nevidljivim mostom se dolazilo do njega )[/quote:1f6qu9g9]Izvorno postao Mr. M
Igrao sam ga prije 6-7 godina stoga, ne... baš se ne sje?am ;D
"Velikodušnost bez premca"
U jedinici? Šta nije to bilo u dvojci? Nisam siguran za jedinicu, ali u dvojci je garant na jako sli?an na?in skriven tenk. Ne sje?am se više gdje, ali sam siguran da je gotovo isti princip.Izvorno postao RypER
Možda je to Easter Egg u svim nastavcima Eee, ali sad se može i plivati po vodi, tako da to više nije u?inkovit na?in skrivanja takvih stvari...
zanima me vase misljenje koliko je zaista zahtjevna ova igra (na drugim forumima ja mislim da je malo preuveli?avaju) i koje bi bile idealne komponente npr za rezoluciju 1280x1024(i nemojte molim vas reci odma 4870x2)
i dali bih mogao na high sa mojim komponentama
2x2gb rama 800mHz
4870 512 oc edition
phenom x4 9850 black edition
Hvala i pozdrav iz Vinkovaca svim ?lanovima!!
P.s molio bih objektivno mišljenje(bez debata oko nvidie i ati i amd intel)
pozz
Radi bolje na Nvidiama, i to je ?injenica. Jednostavno nema greške pri renderiranju sjena, koje su na Atiju zrnate.
Konfiguracija je vrlo dobra, no GTA je tvrd orah. Nije toliko do zahtjevnosti koliko do Rockstarovog nemara.
Under my umbrella-ella-ella-e-e-e
a cuj u pravu si ali sutra bi trebali izaci novi driveri koji bi trebalibiti ''odli?ni''za nove igre!Izvorno postao W3DR4N
Mislim da imaš konfu koja ?e te još neko vrijeme poprili?no zadovoljavat. (baš sam htio tako sastavit re?enicu )
I ono, ATi driveri su sve bolji iz mjeseca u mjesec. Performanse rastu zbog preodli?nih Catalysta.
TnxIzvorno postao St. D.
evo skuzio sam da je glavni problem kolicina rama na grafi tj. ako imas 256 ko ja si naj.... ali sa 512 si na konjiu sve ostalo ti je i vise nego dovoljno
MORAM SI KUPIT NOVU GRAFU
Toni89 je miran, njegova grafa ima barem 512 MB GDDR5 memorije. Ima i par modela s gigabajtom GDDR5. Sick...
to je olakšanje!!Izvorno postao St. D.
512 nije dovoljno. Igra nekim ?udom uspije napuniti oko 980 MB video memorije.
Under my umbrella-ella-ella-e-e-e
vidit cemo nebi trebala biti neki problem za 4870 na rezoluciji 1280x1024!Izvorno postao W3DR4N
po ovome mi se ne ?ini tako!Izvorno postao W3DR4N
Minimum System Requirements
• Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/AMD Athlon 64 X2 @ 2.4 GHz
• Memory: 1.5 GB
• Hard Drive: 16 GB Free
• Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7900/ATI Radeon X1900)
• Sound Card: DirectX Compatible
• DirectX: 9.0c
• Keyboard & Mouse
• DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
• Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
• Memory: 2 GB (2.5 GB for Vista)
• Hard Drive: 18 GB Free
• Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870)
• Sound Card: DirectX Compatible
• DirectX: 9.0c or 10
• Keyboard & Mouse
• DVD Rom Drive