Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Tema: naci decka preko interneta!

Midnight lady
    Guest
    Dogodilo mi se nesto vrlo cudno!! Inace sam imala jako lose misljenje o romansama preko interneta!!!! Ali ja sam se pocela dopisivati sa jednim deckom i cak sam se nakon nekog vremena dopisivala odlucila naci sa njim! razmjenili smo i slike, svidjela sam mu se kao i on meni mada sam ja mislila da ta slika nije njegova!!!Nasli smo se jedan dan u Zagrebu i stvarno smo se svidjeli jedan drugome i poceli smo se sve cesce cuti i dogovarati za sastanke i na kraju svega toga postali smo par!!A mogu vam reci da je u krevetu perfektan, odlican.....
    Zanima me sta vi mislite o tome?? )

klik
    Guest
    kad pitas evo.Budi sretna da si nasla dobrog jebaca.sta je bitno jeste to da je tebi dobro.da se svidzate jedno drugom.mozdase desi nesto vise,a mozda se brzo zasitite jednodrugoga.

Puky
    Guest
    Sto mislim ? Pa jednako sto i prije ove spoznaje a to je da se iza monitora ne kriju samo ruzni i inpotentni i da se nekom ... posrecilo !

jessica
    Guest
    .. i zar je uopce bitno gdje se dvoje upoznaju ako smatraju da su jedno za drugo. I zasto se cesto puta misli da je to krivi put ~ upoznati nekoga na netu. Meni je zbilja to smijesno. I gdje mozes naci toliko razlicitih osoba na jednom mjestu?

Ne znam na kojoj temi je Sargon napisao da je njemu Forum kao sveuciliste, bas sam to zapamtila i slazem se s njim. Ja sam na netu puno toga naucila i to je jos jedno iskustvo, zivotno iskustvo.

Ovo je moderno doba i ne sramite se ako nekoga zavolite a upoznali ste ga na netu.

.. Jess!

Thug
    Guest
    ey,to ti se i meni desilo,,,i skoro je upalilo,,al bilo je nekih nedoumica(ne u smislu izgleda),,,i tak....

inace,,,INTernet i izmjena slika i chat,,, dosta cesto Upali. KUZIS... Ajde,Mala,glavno je da ti uzivas s njim oke,,?? UZIVAJ Peace: BY Cro. THug

guhT
    Guest
    Bas se trudis biti netko nov i nepoznati ovdje, zar ne Thug?

mikica
    Guest
    Ej Thug, baš ti je dobra fora: BY Cro!

Midnight Lady
    Guest
    Ne ali ja se uopce netrudim biti nesto novo ovdije!!! Kad sam rekla prijateljima za to rekli su da nisam normalna!!

Puky
    Guest
    A zapravo ... cemu igre skrivaca ?
    Zna li ko uopce objasniti tu potrebu ... bar sebi ?

jessica
    Guest

Al' imas prijatelje...

'
    Guest

...vAtReNa...
    Guest
    ....drago mi je zbog tebe...ja trenutno imam slicnu situaciju samo sto se jos nismo mnasli.......nadm se da hocemo.......pusaa.........sretno!!! uzivaj!!!

Slične teme

1. Ako zellite zaraditi preko interneta
    By Danijel1983 in forum Računala i internet
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-01-2008, 17:27
  2. Ako zelite zaraditi preko interneta
    By Danijel1983 in forum Računala i internet
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-01-2008, 17:26
  3. kako provjerit da te decko vara i kako naci novog decka
    By OČAJNA in forum Zagreb i okolica
    Odgovora: 10