Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Glagoljica font...

  1. #1
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    1472

    Glagoljica font...

    Imam doma font glagoljicu,kako na nekim web stranicama pisati njom?
    Znam da npr. na erepubliku se može pisati ?irilicom,a nigdje ne vidim kako promijeniti fontove,jeli možda oni to pišu posebnom ?irili?nom tipkovnicom ili kako?
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

  2. #2
    Senior Member
    Datum registracije
    Apr 2004
    Lokacija
    Rijeka
    Postova
    210
    Rep Power
    1738

    Re: Glagoljica font...

    = Citat = Izvorno postao Netko
    Imam doma font glagoljicu,kako na nekim web stranicama pisati njom?
    Znam da npr. na erepubliku se može pisati čirilicom,a nigdje ne vidim kako promijeniti fontove,jeli možda oni to pišu posebnom čirilićnom tipkovnicom ili kako?

    glagoljica ima drugačiji sistem. nije svako slovo jedan glas. postoji i taj detalj što je to izumrlo pismo koje se vise ne koristi. tako da, svejedno ne moze se koristit. a ti fontovi sto se nađu po netu najčešće slluže za nekakav artwork i reklame.. imho
    Potpis:
    Maksimalno 255 znakova.

    HTML je isključen
    BBCode je uključen
    Smajlići su uključeni

  3. #3
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1465
    A i moraju ga imat instaliranog, zna?i ako se nalazi negdje gore na stranici i tamo se koristi, onda je tamo (na serveru) i instaliran. Ne možeš ti na njihovom nekakvom webu pisati fontom koji želiš, a da ga oni nemaju instaliranog.
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  4. #4
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    1887
    jep ja sam radio s tim fontovima neke ponude i fora je u tome da svi koji to zele citat moraju imat instaliran taj font ... tako da je fora jedino ako saljes printanu verziju

  5. #5
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1221
    Ima nekoliko metoda prikazivanja fontova koje klijent nema instaliranog na ra?unalu, no mogu?e je.

  6. #6
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    1472
    = Citat = Izvorno postao Kora
    A i moraju ga imat instaliranog, zna?i ako se nalazi negdje gore na stranici i tamo se koristi, onda je tamo (na serveru) i instaliran. Ne možeš ti na njihovom nekakvom webu pisati fontom koji želiš, a da ga oni nemaju instaliranog.
    da,tako nešto sam i mislio.
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •