Stranica 2 od 3 PrvaPrva 123 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 68

Tema: GTA4 PC?

  1. #26
    Senior Member
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Zabreg
    Postova
    893
    Rep Power
    1632
    = Citat = Izvorno postao toni89
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    512 nije dovoljno. Igra nekim ?udom uspije napuniti oko 980 MB video memorije.
    po ovome mi se ne ?ini tako!
    Minimum System Requirements
    • OS: Windows XP/Vista
    • Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz/AMD Athlon 64 X2 @ 2.4 GHz
    • Memory: 1.5 GB
    • Hard Drive: 16 GB Free
    • Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7900/ATI Radeon X1900)
    • Sound Card: DirectX Compatible
    • DirectX: 9.0c
    • Keyboard & Mouse
    • DVD Rom Drive

    Recommended System Requirements
    • OS: Windows XP/Vista
    • Processor: Intel Core 2 QUAD @ 2.4 GHz/AMD Phenom X3 @ 2.1 GHz
    • Memory: 2 GB (2.5 GB for Vista)
    • Hard Drive: 18 GB Free
    • Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600/ATI 3870)
    • Sound Card: DirectX Compatible
    • DirectX: 9.0c or 10
    • Keyboard & Mouse
    • DVD Rom Drive
    Ve? sam sad na "rubu" sa preporu?enim... xD
    "Velikodušnost bez premca"

  2. #27
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    1957
    to se zove inace los port mislim stvarno su se mogli pobrinut da igrica guta ''malo'' manje memorije jerbo ovo nije normalno....

  3. #28
    Senior Member
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    204
    Rep Power
    1571
    = Citat = Izvorno postao W3DR4N
    512 nije dovoljno. Igra nekim ?udom uspije napuniti oko 980 MB video memorije.
    Nije problem samo u video memoriji. Igra je došla s takozvanim memory leak bugom. Nakon cca pola sata igre, potroši svu radnu memoriju i po?inje kopat po page fileu.
    Ni zadnji patch to nije ispravio.

    Ukratko, port je u najmanju ruku katastrofalan.

  4. #29
    Moderator
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    91
    Rep Power
    1562
    = Citat = Izvorno postao toni89
    zanima me vase misljenje koliko je zaista zahtjevna ova igra (na drugim forumima ja mislim da je malo preuveli?avaju) i koje bi bile idealne komponente npr za rezoluciju 1280x1024(i nemojte molim vas reci odma 4870x2)
    i dali bih mogao na high sa mojim komponentama
    2x2gb rama 800mHz
    4870 512 oc edition
    phenom x4 9850 black edition
    Hvala i pozdrav iz Vinkovaca svim ?lanovima!!
    P.s molio bih objektivno mišljenje(bez debata oko nvidie i ati i amd intel)
    pozz
    Ho?eš da ti odgovorim takti?no ili iskreno?
    Uglavnom, na svojoj konfiguraciji bi je trebao pristojno igrati, što se ne bi moglo re?i za one koji nemaju quad procesore jer igra jednostavno nari?e za njima. Padovi frameratea znaju završiti na brojkama ispod dvocifrenih, zna?i kako bi se zadovoljilo GTA IV treba ili mrcina ili niš.

  5. #30
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1291
    Alternativa je kupovina Xboxa 360 za nepunih 1700 kn i igranje igre bez razmisljanja o trosenju duple cifre na graficku karticu.

    / troll

  6. #31
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1535
    Ne, alternativa je kupovina Radeona 4870 za postoje?i komp za taj iznos love Ma i 4850 može pro?...
    Da ne bi još na kontroleru igrao...
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  7. #32
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    1957
    = Citat = Izvorno postao RypER
    Da ne bi još na kontroleru igrao...
    tenk ju

  8. #33
    Moderator
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    91
    Rep Power
    1562
    Igra se deset puta lakše igra s kontrolerom. BTW, u slu?aju GTA IV grafi?ka pino manje zna?i od procesora.

  9. #34
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1291
    = Citat = Izvorno postao RypER
    Da ne bi još na kontroleru igrao...
    Prvo probaj, onda kritiziraj

  10. #35
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1535
    Probao davno CoD na PS2. Sucks. Koja je to ideja pomiješat osi na gljivama i onda još ne omogu?it promjenu? I kak bi ja gljivom, koja prenosi relativni pomak, trebao raditi neke apsolutne pomake mišem? To?no odre?ena pozicija miša na stolu je to?no odre?eni položaj nišana na monitoru. Stekoh dojam da nije isto na gljivama na kontroleru.
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  11. #36
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1291
    Sjeti me da jednom donesem X360 kontroler i COD4

  12. #37
    Senior Member
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    204
    Rep Power
    1571
    = Citat = Izvorno postao ikisic
    = Citat = Izvorno postao RypER
    Da ne bi još na kontroleru igrao...
    Prvo probaj, onda kritiziraj
    Probao s 360 kontrolerom. Na kompu, da. Imam 360 kontroler. Bzvz.

    Miš+tipkovnica > all.

    = Citat = Izvorno postao ikisic
    Sjeti me da jednom donesem X360 kontroler i COD4
    omfg, igrat fps s kontrolerom

  13. #38
    Moderator
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    91
    Rep Power
    1562
    GTA IV se mora igrati s kontrolerom, igranje s tipkovnica miš kombinacijom je gore nego da igraš PES na taj na?in. Pogotovo kod vožnje.

  14. #39
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1535
    Ma sve to ovisi o kontrolama. FPS na kontroleru - nije dobro. Nekakvi PESeki na tipkovnici - vjerojatno nije dobro. Vožnja na tipkovnici - nije dobro (?ast iznimkama, LFS to ima dosta dobro riješeno. Hmmm, stare arkade na kontroleru - prili?no dobro (Contra i te spike).

    Sve ovisi o kontrolama, bit ?e da su u onom COD-u šta sam igrao to gadno zeznuli.
    BTW, jel mogu u COD-u na kontroleru imat 5 tipki na dohvat prstiju, ne ra?unaju?i tipke za kretanje. Mislim, treba mi prone, run, reload, use, crouch... AK sam MP, onda i nekakav say i teamsay, možda si ho?u i oružje stavit na jedan prst... Skupi se toga... Jel ima kontroler uop?e toliko tipki?
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  15. #40
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1291
    Mozda sam malo skocio sa FPS-ovima unaprijed, no za sportske igre, simulacije i RPG-ove tipa Fable kontroler je puno bolji. Bar meni.

    Mozda je vama stvar navike, no nakon godinu dana igranja gotovo iskljucivo na konzoli, muka mi je sjesti za PC i igrati se sa upravljackim elementima starim 20 godina, napravljenim za klikanje po suceljima i tipkanjem teksta.

  16. #41
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1535
    = Citat = Izvorno postao ikisic
    Mozda sam malo skocio sa FPS-ovima unaprijed, no za sportske igre, simulacije i RPG-ove tipa Fable kontroler je puno bolji. Bar meni.
    Lijepo od tebe da si priznao grešku

    Ma kod konzole je ta jednostavnost najbolja, ali je nikad ne bih kupio jer je to *samo* za igre.
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  17. #42
    Member
    Datum registracije
    Nov 2006
    Postova
    86
    Rep Power
    1480
    sorry Mr. Ozbiljni Korisnik Ra?unala
    Under my umbrella-ella-ella-e-e-e

  18. #43
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1291
    = Citat = Izvorno postao El Coro

    Ma kod konzole je ta jednostavnost najbolja, ali je nikad ne bih kupio jer je to *samo* za igre.
    Sto bi ti drugo za 1600 kn? Gledao filmove, slusao glazbu? Incidentno i to mozes

  19. #44
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1535
    Glazbu slušam prek Youtubea, filmove gledam divxe. Konzole vrte divxe, jelda?

    @ W3DR4N

    Pa na kompu najviše surfam i radim. Na konzoli isto mogu surfat jelda? Ozbiljno pitam, ne znam... iako ne znam kak to izgleda ak nemam tipkovnicu
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  20. #45
    Senior Member
    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postova
    165
    Rep Power
    1291
    Mozes gledati divxe ili youtube, a na PS3 mozes i surfati.

  21. #46
    Senior Member
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    204
    Rep Power
    1571
    = Citat = Izvorno postao W1k1n6
    GTA IV se mora igrati s kontrolerom, igranje s tipkovnica miš kombinacijom je gore nego da igraš PES na taj na?in. Pogotovo kod vožnje.
    GTA 4 možeš igrat i s kombinacijom kontroler + tipkovnica i miš. Debilno, ali radi.

  22. #47
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1535
    I moraš switchat stalno izme?u toga dvoje. Osim ako ti možeš raditi nešto više onom "tre?om rukom"
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  23. #48
    Senior Member
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    204
    Rep Power
    1571
    = Citat = Izvorno postao El Coro
    I moraš switchat stalno izme?u toga dvoje. Osim ako ti možeš raditi nešto više onom "tre?om rukom"
    Generalno, najlogi?nija kombinacija je kontroler + miš.

  24. #49
    Member
    Datum registracije
    Nov 2008
    Lokacija
    Duga Resa
    Postova
    73
    Rep Power
    1232
    Mrzim kada Niko pri?a na lokalnom jeziku sa svojim uber-retardiranim naglaskom

  25. #50
    Senior Member
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    204
    Rep Power
    1571
    = Citat = Izvorno postao Maloki
    Mrzim kada Niko pri?a na lokalnom jeziku sa svojim uber-retardiranim naglaskom
    Jbg, Amer mu je posudio glas. Još je dobro i ispalo.

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •